Primer pla de Carmen Alcayde, col·laboradora actual de Sálvame

Eduardo, el jove marit de Carmen Alcayde que va descobrir la infidelitat per 'Sálvame'

Carmen Alcayde va viure una de les tardes més complicades des que és col·laboradora a 'Sálvame'

Aquest dimarts, Carmen Alcayde va viure la seva tarda més difícil des que comencés a treballar com a col·laboradora de 'Sálvame' a finals d'agost. I és que el programa de Telecinco va anunciar que fa 20 anys hauria sigut infidel al seu marit, Eduardo.

La tertuliana de 'Sálvame' no donava crèdit al qual estaven afirmant al programa on treballa i va ser molt rotunda negant aquesta possible deslleialtat cap al seu marit. No obstant això, l'espai de Telecinco va anar descobrint petites pistes per anunciar finalment a l'última hora del programa la gran 'bomba' que faria tremolar el matrimoni de la valenciana.

Carmen Alcayde en un concert de Bertín Osborne
Carmen Alcayde ha hagut de patir acusacions d'infidelitat | GTRES

«Aquest tema no m'agrada gens que surti perquè implica una persona que no és famosa i perquè pot afectar la seva vida», va respondre Alcayde. I és que, encara que hi va haver dos anys que van estar separats, com ha revelat la mateixa Carmen, ja són 26 els anys que el matrimoni està unit.

Acusen Carmen Alcayde de ser infidel al seu marit Eduardo

Segons anaven sortint a la llum més detalls d'aquesta suposada infidelitat, «un secret tremendament inconfessable», la col·laboradora entrava en pànic. Sobretot quan ha conegut que la informació versava sobre un viatge laboral que va fer a Marbella amb el programa 'Al descubierto'.

«Fèiem programes de recerca sobre diferents temes, i aquest en concret, que vam anar a Marbella i a Eivissa, estàvem intentant destapar trames de tràfic de drogues, de gent que passava a les discoteques i aquestes mogudes de la nit. Aleshores ens ajuntàvem amb tota mena de gent», va afirmar Alcayde.

Muntatge de Carmen Alcayde i una imatge del seu marit
Carmen Alcayde, acusada de ser infidel el seu marit Eduardo | Catalunya Diari

A més, la protagonista del dia va reconèixer que van estar amb una persona «famosa» amb qui va passar «una cosa».

El testimoni de Dinio que aclareix si Carmen Alcayde va ser deslleial al seu marit

Després del pas de les hores, 'Sálvame' va revelar la notícia per mitjà d'una veu en 'off': «Carmen va mantenir relacions íntimes estant compromesa. I no estava sola, estava amb una amiga seva».

Carmen Alcayde va negar aquesta notícia alhora que va demanar proves al programa. «No tinc res a amagar, però sí que hi ha una història que no és agradable d'explicar. Tot i això, és molt fort que no es digui ni suposadament ni res, que s'asseguri així una infidelitat», va dir.

Dinio García al programa de televisió 'Gran Hermano VIP' a Madrid el dimarts 12 de novembre de 2019.
Dinio afirma que va tenir una «nit boja» amb Carmen Alcayde | GTRES

Alcayde va excusar-se dient que la notícia no era un secret i que Dinio ja n'havia parlat a Antena 3. En aquell moment, 'Sálvame' va emetre el testimoni del cubà.

«Conec Carmen de fa 20 anys, em va fer una trampa molt lletja amb una càmera oculta. Li vaig obrir casa meva a ella i a la seva amiga, per això no entenc que em fessin una càmera oculta».

«Vam tenir una nit boja, ella, la seva companya i jo, i això ho juro per Deu, tinc fotos d'aquella nit, i ella estava casada. El mal que em va voler fer no té nom», ha afirmat Dinio en una entrevista.

Carmen Alcayde esclata després d'escoltar Dinio

Alcayde va esclatar després d'escoltar-ho i va assegurar que tot això ho ha fet per motius econòmics: «Saps que és absolutament mentida el que acabes d'explicar. No vull seguir tret que m'obliguin els meus directors».

«Això no em portarà problemes perquè el meu marit sap absolutament el que va passar. No tinc por de res. Això va passar quan tenia 27 anys, feia des dels 20 que treballava a la tele», sentenciava.

«Simplement em van enviar a Marbella a fer un reportatge. Amb tu no vaig destapar res, simplement em vas parlar del bar d'un amic on es feien coses. Entenc que això és el que et refereixes amb tot el mal que et vaig fer», va finalitzar Alcayde, molt enfadada pel qual ha passat.