Primer pla de María Patiño

El marit de María Patiño surt a la tele i no te n'havies adonat

Ricardo Rodríguez està enfocat a la seva feina com a actor

Ricardo Rodríguez, el marit de María Patiño, s'està donant a conèixer amb magnificència. I és que ha fet el salt a la publicitat.

Tot i que la periodista sempre ha intentat protegir la seva vida privada el màxim possible, sembla que la seva parella comença a despuntar per compte propi.

Primer pla de María Patiño posant davant de la càmera
María Patiño ha mantingut la seva vida privada lluny de l'huracà mediàtic | GTRES

María i Ricardo fa més de quinze anys que estan junts, i segueixen tan enamorats com el primer dia. De fet, de tant en tant la presentadora de 'Socialité' li dedica paraules molt tendres.

«Vam creuar oceans per a trobar-nos», compartia en una ocasió la gallega. Rodríguez i Patiño es van casar el 2019 amb una cerimònia impressionant a Sri Lanka que van portar amb molta discreció, sense exclusives pel mig.

«Semblava una postal, i quan ho estàs vivint t'agafa una mica de vertigen. Em vaig sentir molt afortunada. Tenia molt clar que em volia casar al costat del mar».

De fet, la boda va ser un autèntic secret, fins i tot per als seus companys de 'Sálvame'. «L'escena que vaig penjar a Instagram era el que jo sempre havia somiat», va afegir.

Sens dubte, un dels moments més feliços de la vida de la tertuliana. Curiosament, Ricardo no es va donar a conèixer fins aquell moment, ja que volia deslligar la seva imatge de la premsa del cor.

A més, María va complir el seu desig de casar-se «sense que ningú se n'assabenti» amb l'home de la seva vida. «No oblidaré mai el que he viscut, però tinc molt clar amb qui vull continuar fent camí», assegurava Patiño.

L'espot publicitari que promet llançar a la fama Ricardo Rodríguez

Ricardo, tot i que ha demostrat ser un empresari d'èxit, sembla que vol provar sort al món de la interpretació.

Amant del surf i propietari d'un restaurant molt conegut a Madrid, ja ha fet els primers passos com a actor en diverses sèries i obres de teatre. I fins i tot ha transmès aquesta passió a la seva dona, amb qui va treballar en un curtmetratge dirigit per Julio de la Fuente, 'La cara del diablo'.

María Patiño i el seu marit Ricardo
El marit de María Patiño despunta al món de la interpretació amb el seu primer anunci | GTRES

Això va suposar el debut com a actriu de María, i la veritat és que els ha donat moltes satisfaccions. El curt es va projectar en alguns festivals el 2015, i fins i tot va guanyar diversos guardons.

El veneçolà va debutar l'any 2000 quan va sortir en un episodi de la sèrie 'Hechizo de amor', i posteriorment el vam poder veure a 'A calzón quitao', 'Gran reserva', 'B&B', 'Vivo cantando' o 'Yo quisiera', sèries on apareixia esporàdicament al mig de la trama, però fent-se notar.

D'altra banda, al cinema ha treballat en pel·lícules com 'Libertador' o 'Política correcta', i últimament sembla que estava centrat en el teatre.

Ara, però, ha volgut provar sort al món de la publicitat, i és que ha protagonitzat la campanya d'una coneguda cadena de pizzes, Domino's.

A l'anunci, que ja s'ha fet viral, el marit de Patiño es posa a la pell d'un autèntic galant de telenovel·les que arriba disposat a salvar les pizzes amb pinya.

«Renata, salvarem la pizza amb pinya, t'ho prometo», diu l'actor a la seva companya d'escena. Una campanya que Domino's ha posat en marxa per a impulsar la nova especialitat de pizza amb pinya que tenen a la carta.

«Per què hi ha gent que odia la pizza amb pinya?», es pregunten a l'espot publicitari. «Sabia que llançarien la Hawaiana Crispy per a salvar la pizza amb pinya», assenyalen amb to humorístic.

La veritat és que Ricardo només ha rebut missatges bons per part dels seus seguidors. «L'anunci és genial. Me n'alegro molt», «A mi m'encanten aquests contrastos de salat i dolç» o «Avui estava veient la tele i t'he vist a l'anunci de Domino's. Quina il·lusió!» són alguns comentaris que li han escrit a Instagram.