Primer pla de Samantha Vallejo-Nájera

El marit de Samantha Vallejo de 'MasterChef', enfonsat després de veure les imatges

Samantha Vallejo-Nágera ha fet una cosa inaudita a 'MasterChef'

Samantha Vallejo-Nágera exerceix com a membre del jurat de MasterChef, juntament amb Pepe Rodríguez i Jordi Cruz. Un programa on cada vegada està més atrevida i es permet tot tipus de bromes i bogeries. I això és el que l'ha portat a tenir un gest realment inaudit a la darrera gala.

Per aquest motiu, el marit de la xef s'haurà quedat estupefacte en veure que no va dubtar a tocar-li el cul a un dels concursants. En concret, a Luismi, l'últim expulsat.

Samantha Vallejo-Nágera i el seu atreviment a plató

La germana de Colate ha mostrat al concurs de cuina el seu fort caràcter més d'una vegada. Tot i això, també és cert que cada cop més opta per mostrar el seu costat divertit i desinhibit. I ho fa tant amb els companys del jurat com amb els convidats i fins i tot amb els participants.

Jordi Cruz, Pepe Rodríguez i Samantha Vallejo-Nágera, jurat de MasterChef
Samantha està cada vegada més atrevida a MasterChef| Europa Press

I precisament dilluns passat va mostrar el seu atreviment davant de les càmeres. Tot va passar quan, després de l'últim repte, es va decidir que el concursant eliminat fos Luismi. Sí, el bomber de 35 anys que viu a Guadalajara i s'ha fet famós pels seus 'singulars' plats i les seves ocurrències.

Després de diversos moments al llarg del concurs en què ha estat a la corda fluixa, dilluns a la nit va haver d'acomiadar-se del programa. I ho va fer després de diversos plats gens afortunats i un últim repte on no va saber replicar correctament un plat del xef Iván Cerdeño. Una circumstància que va fer que el jurat decidís eliminar-lo en plena recta final.

L'anunci de la seva eliminació va causar una gran commoció entre tots els seus companys, ja que era molt estimat. És més, també ho era entre el jurat que, malgrat tot, li tenien un gran afecte. Per això, el jove no va dubtar a acomiadar-se'n i va ser en aquell moment quan es va produir el gest inesperat de Samantha.

El que va passar és que l'expulsat s'hi va abraçar i la xef no va dubtar a tocar-li el cul. De fet, ho va fer mentre li deia: «Què farem sense el culet de caramel? Ai!». I és que així és com ell es definia a si mateix.

Samantha Vallejo-Nágera provoca la reacció dels espectadors

La xef va deixar perplexos els seguidors de MasterChef amb aquest gest. Tant és així que les xarxes socials es van omplir de comentaris analitzant-ho, ja que la incredulitat va ser el sentiment principal que la seva actitud va causar.

Per això es van poder llegir missatges com a «Però què fa agafant el cul a Luismi? No entenc res» o «Quina cosa més friqui!».

Primer pla de Samantha Vallejo-Nágera.
Samantha Vallejo-Nágera ha provocat l'enuig de molts espectadors pel seu comportament | RTVE

De la mateixa manera, n'hi ha que després de veure aquest gest han optat per rebutjar-lo plenament. I ho han fet a través de missatges com ara: «Què passaria si en comptes de Samantha fos Luismi el que ho hagués fet?». I en aquesta mateixa línia n'hi ha d'altres com «A compte de què li ha tocat el cul?».

«El fet que Samantha li toqui així, està ben vist?» o «Si aquest grapeig hagués estat a gènere canviat...», eren alguns dels altres comentaris a les xarxes. De la mateixa manera, van escriure coses com a «Això és vergonyós».

Això sí, hi ha qui s'ha pres amb humor el que ha fet l'excunyada de Paulina Rubio. I ho han manifestat escrivint: «Ha estat la primera vegada en deu anys que les mans en aquestes cuines van al pa».

Com podeu veure, la polèmica està servida. De moment, però, caldrà veure si davant d'això la mateixa protagonista o MasterChef decideixen donar algun tipus de declaració.

▶️ Mónica Carrillo sufre un problema que la aparta de la televisión