El marit de Susanna Griso, el director Carles Torras, és independentista

Parla de l'actualitat política al seu blog 'Diario de Carles Torras, un culé en Madrid'

Imagen de Susana Griso y su marido Carles Torras
Imatge de Susana Griso i el seu marit, Carles Torras | cedida

Susanna Griso, presentadora del programa matinal 'Espejo Público', tracta durant aquests dies el principal tema d'actualitat, que és la independència de Catalunya. La catalana, que fa anys que resideix a Madrid amb el seu marit i fills per qüestions laborals, s'ha declarat espanyola i catalana després de ser una de les cares visibles i estelars d'Antena 3. Un tema que segur que generarà debat a casa, ja que la seva parella, el director i productor de films i programes, Carles Torras, mostra obertament al seu canal de Twitter els seus missatges a favor de l'independència catalana.

Carles Torras, protagonista del blog 'Diario de Carles Torras, un culé en Madrid', parla obertament sobre la independència de Catalunya i dóna suport, en forma de retuits, als missatges de Forcadell abans d'entrar a la presó, d'associacions independentistes com Òmnium Cultural, del diputat d'ERC Gabriel Rufián o en contra de l'actitud del govern central i dels partits unionistes vers la independència.

Pel que fa al seu blog, parla obertament de la independència i critica a l'executiu de Rajoy, les accions policials durant el referèndum de l'1-O, i ataca verbalment al PSC, PP, Ciutadans i Podemos amb articles com «15 elements grotescs del decorat polític espanyol» i «25 raons per anar-se'n d'Espanya (encara que no siguis catalana/català)», entre altres. Un tema que segur portarà cua i generarà debat entre els seguidors de la seva dona.

Missatges com «No havíem quedat que la vaga va ser un fracàs? Noi, no us aclariu!», «Això t'ho van comentar l'Albiol i l'Arrimadas mentre us fèieu la foto a la mani unionista?», «Us alegraríeu de l'empresonament d'un unionista per defensar la seva idea d'Espanya?», «Cal mirar el costat positiu: ja no ens criden victimistes. Ara ningú pot discutir que hi ha motius de protesta», són exemples que es poden trobar en el seu compte de Twitter.

La ideologia política i futbolística de Torras, un gran fan del Barça, li ha portat algun problema des de Madrid. Al 2014 va dirigir un documental emès en TV3 que va generar una gran polèmica. 'El Madrid real. La llegenda negra de la glòria blanca'. En ell explicava com durant els anys del franquisme el Reial Madrid es va convertir en un club important amb grans èxits a l'esquena, un problema que va li fer ploure diverses amenaces de mort.


Comentaris

envia el comentari