IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Mariví, la desconeguda dona de Pepe Rodríguez, membre del jurat de 'MasterChef'

Són parella des de l'adolescència

Imagen de Pepe junto a su mujer Mariví.
Imatge de Pepe amb la seva dona Mariví. | Cedida

El concurs de talents culinaris de TVE, 'MasterChef', s'ha convertit en un dels èxits de la cadena, liderant les nits dels dimecres. Així doncs, i des de que el programa es va estrenar l'any 2013, ja s'han creat dues versions més d'aquest: la 'junior', per a nens, i la 'celebrity', per a famosos. 

Un gran èxit no només per a la cadena, sinó també per a cadascun dels membres del jurat: Pepe Rodríguez, Jordi Cruz i Samantha Vallejo-Nájera. I com passa amb totes les cares que apareixen a la petita pantalla, els espectadors també s'han interessat per les seves respectives vides personals. 

Per la seva faceta de líder del jurat, Pepe s'ha convertit en un dels majors referents del programa. Professionalment, Pepe Rodríguez és un dels propietaris del restaurant 'El Bohío' a Illescas, municipi de Toledo. Un local familiar que van inaugurar els seus avis quan aquests van tornar de Cuba als anys 30. Malgrat que l'hostaleria és una feina de molta dedicació, el cuiner intenta dedicar el màxim temps possible a la família que ha creat al costat de la seva dona Mariví. 

D'ençà que la parella es va conèixer durant l'adolescència a Illescas, no s'han tornat a separar. Fruit d'aquest amor han nascut els seus tres fills: María de 14 anys, Jesús de 12 i Manuela de 8. I és que, com ja hem pogut veure a través de la pantalla, Pepe és un home molt familiar. Un amor cap a la família que també l'ha portat a aconseguir una estrella Michelín l'any 1990, elevant el negoci dels seus avis a la cima. 

Imagen de Pepe Rodríguez junto a su mujer e hijos.
Imatge de Pepe Rodríguez amb la seva dona i els seus fills. | Cedida

 

El moment més dur de la seva vida

En una entrevista al programa de Bertín Osborne, 'En la tuya o en la mía', Pepe va confessar un dels moments més durs de la seva vida. El cuiner va explicar que el passat 31 de desembre del 2015, quan va presentar per primera vegada les Campanades de Cap d'Any a TVE, la seva mare va caure i no va poder veure'l. Quatre dies més tard moria mentre ell es trobava gravant la final de 'MasterChef Junior'. 

Pepe confesó su peor momento en una entrevista con Bertín Osborne.

Pepe va confessar el pitjor moment de la seva vida en una entrevista amb Bertín Osborne. | TVE

 


Comentaris

envia el comentari