'Merlí Sapere Aude' s'estrenarà el 5 de desembre a Movistar+

L''spin-off' de 'Merlí' es converteix en la primera sèrie en català de la plataforma de Telefònica

Carlos Cuevas i David Solans seran els protagonistes de l'Spin-off de 'Merlí'
Carlos Cuevas i David Solans seran els protagonistes de l'Spin-off de 'Merlí' | Twitter (@MovistarPlus)

'Merlí', la sèrie televisiva de TV3 que va comptar amb una gran acceptació per part del públic i un èxit d'audiència, estrenarà la seva segona part 'Merlí Sapere Aude' el pròxim 5 de desembre. La primera part de la sèrie catalana també va arribar a la plataforma de continguts audiovisuals Netflix on ha arribat a més de 150 països.

'Merlí Sapere Aude' és un 'spin-off' de 'Merlí' i se centrarà en la vida de dos dels protagonistes de la primera temporada: Pol, interpretat per Carlos Cuevas, i Bruno, encarnat per David Solans. Aquest cop però, la continuació de la sèrie només estarà disponible a través de Movistar+, convertint-se així en la primera sèrie en català de la plataforma. D'altra banda, els seguidors que no tinguin Movistar+ hauran d'esperar fins al 2020 per a poder veure-la per TV3.

Se centrarà en la vida de Pol com estudiant de filosofia a la universitat
Se centrarà en la vida de Pol com estudiant de filosofia a la universitat | Twitter (@MovistarPlus)

 

La primera sèrie en català de Movistar+

L''spin-off' de Merlí es basarà en l'etapa universitària del Pol a la Facultat de Filosofia de la UB Catalana i en ell també hi participaran Boris Ruiz, que ja interpretava el pare del Pol a la primera temporada, Ana Maria Barbant, l'àvia del Bruno, i Assun Planas, la Glòria, una de les professores del Pol a l'institut.

En la seva nova etapa a la universitat, el Pol estarà acompanyat de la seva mentora, la professora María Bolaño (María Pujalte) i també hi participaran Pablo Capuz, que interpretarà a Rai, Azul Fernàndez, la Minerva, Claudia Vega, que donarà vida a Oti, i Pere Vallribera, en Biel. Aquesta segona part també ha estat creada per Héctor Lozano, guionista de la sèrie, i dirigida per Menna Fité. També ha repetit Veranda TV com a productora audiovisual.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari