Chelo García Cortés i Marta Roca agafades de la mà

Marta, la dona de Chelo García Cortés, denuncia una cara de 'Sálvame'

Kiko Matamoros és el gran enemic de Chelo García Cortés que ha estat denunciat públicament per Marta Roca

No és una novetat que Chelo García Cortés sigui atacada pels seus companys de 'Sálvame'. Ha protagonitzat diversos enfrontaments amb molts d'ells durant aquests anys com a col·laboradora. Ara bé, no és habitual que la seva dona, Marta Roca, decideixi manifestar-se.

La parella de la periodista no ha dubtat en defensar-la després de veure com ha estat atacada per un dels seus companys. Aquest divendres passat, 9 de juliol, Chelo va enfrontar-se contra un dels seus enemics del programa: Kiko Matamoros.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Així doncs, Marta s'ha mostrat molt dura amb el col·laborador i ha denunciat públicament la seva actitud. A més, ha llançat un missatge que segurament haurà caigut com una galleda d'aigua freda a la direcció de 'Sálvame'.

Marta creu que són uns «covards», ja que, segons ella, tenen por de Matamoros. «El noiet aquest és un espavilat. És més fàcil atacar a les noies», assegura.

Sense esmentar directament a Kiko Matamoros, és evident que ha volgut fer referència a l'enfrontament de Chelo i Kiko. «Jo li diria que li falta una mica d'educació i respecte a la professionalitat de la gent», manifesta Marta.

Just després d'aquestes paraules, el periodista amb el qual ha parlat ha volgut saber com es troba Chelo: «Creus que Chelo mereix alguna cosa millor?». I la resposta de Marta ha estat contundent: «Sí, absolutament».

Ella té molt clar que la seva dona no rep el tracte que es mereix. «Chelo és una periodista de tota la vida. Crec que es mereix més respecte per part de la productora, dels directors i dels presentadors», assegura.

Amb aquestes paraules ha volgut mostrar el seu enuig pels continus menyspreus que viu la periodista a plató. Reconeix que «fa mal» veure com Chelo ha d'enfrontar-se contínuament amb els seus companys.

La reacció de Kiko Matamoros 

Com era previsible, el gran al·ludit d'aquestes paraules no s'ha pogut quedar callat. Aquest dilluns, 12 de juliol, Matamoros ha aprofitat la seva presència a 'Sálvame' per contestar-li.

D'una banda, utilitzant la ironia, ha començat donant-li la raó a Marta. «No vull abusar, seria molt fàcil i no em dona la gana... Estic d'acord que Chelo es mereix alguna cosa millor», assegura.

Ara bé, ha posat en dubte la seva relació: «No sé fins a quin punt tu l'hi facilites».

D'aquesta manera s'ha tancat un capítol més de l'etern conflicte entre els dos col·laboradors del programa de Telecinco. Caldrà veure si en aquesta ocasió s'escolta la petició que ha fet la dona de la periodista. En tot cas, podria ser que fóssim testimonis d'una nova guerra entre Chelo i Kiko.