MÉTEO ESPECIAL:

Catalunya en alerta per una perillosa gota freda

Marta, la jove que no va deixar a ningú indiferent a 'First Dates'

Els espectadors van quedar totalment enlluernats amb el l'escot de la jove
Leo y Marta durante su cita en 'First Dates'. | Cuatro

 

'First Dates' no ens deixa de sorprendre. Amb Carlos Sobera al capdavant de l'extiós programa de Cuatro, aquest no deixa de donar-nos moments per a la prosperitat. I és que la fórmula funciona, ja que les persones que hi participen tenen la virtut de no deixar indiferent a ningú. Aquest és el cas, per exemple, de Marta, una jove cambrera andalusa que buscava «un tontet per a poder-lo manejar».

Imagen de Marta en First Dates. | Cuatro

 

Un escot impactant

La jove, de fet, va impactar a tothom amb el gran escot que lluïa durant el programa. Com no podia ser d'altra manera, les xarxes van començar a bullir en qüestió de segons i van començar a lloar la bellesa de la noia andalusa. Així mateix, alguns usuaris de Twitter van iniciar un debat per decidir si els pits de la Marta estaven operats o no

 

 

Leonardo, l'home de 33 anys que tenia una cita amb la noia Marta, es va limitar a assegurar: «Té uns ulls molt bonics i físicament és una persona que val la pena. És una persona que, físicament, m'ha agradat força».

 

Al fil dels comentaris de twitter, una seguidora del programa va optar per oferir 20 euros «a l'home que em digui el color dels ulls de la Marta».

 

 

Marta parlant amb en Leonardo a 'First Dates'. | Cuatro

 

Sense cartera i sense parella

 

La cita no va acabar com s'esperava i finalment, a l'hora de pagar, es va viure un dels moments més tensos del programa. En Carlos va assegurar que s'havia deixat la cartera a uns altres pantalons obligant així, a què la noia pagués la totalitat del sopar. Així, la jove, visiblement molesta, va explicar: «Aquesta criatura diu que no ha portat diners... Que se'ls ha deixat a casa».

 

Així mateix, i potser fruit de l'episodi de la cartera, la noia va optar per no tenir una segona cita amb en Leonardo perquè «físicament no és el meu prototip». Frase que, per cert, li va ocasionar moltes crítiques a Twitter. 

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris