Marta López denuncia amenaces en el seu retorn a Espanya: «No ho tornis a fer»

La col·laboradora ha sortit la segona expulsada i els experts tenen molt clar el perquè

De res li ha servit a Marta López el fet d'haver passat fins a tres ocasions per la casa de 'Gran Hermano' com a concursant i acumulant dècades que comenta 'realitys' a Telecinco. Tothom creia que la col·laboradora arrasaria a 'Supervivientes' i que el seu nom passaria als rànquings de la història del programa, però, no obstant això, no ha estat així.

La col·laboradora de 'Sálvame' ha estat expulsada després d'un mes d'estar concursant, sent la segona eliminada de la seva edició, només per darrere del 'bailaor' Antonio Canales. Els experts de televisió creuen que l'error més gran de López ha estat adoptar massa el paper d'entrevistadora i tenir molt present les trames de l'exterior, cosa que li ha arrabassat la naturalitat i desimboltura que esperaven d'ella els fidels seguidors del programa de supervivència.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Marta va pensar que treure titulars a Olga Moreno li jugaria a favor, però tot el contrari, l'audiència no li perdona que es posicioni a favor d'Antonio David i de la seva dona, i segurament per aquest motiu, la tertuliana de 'Sálvame' ha acabat tornant a Espanya molt abans del que ella esperava. De fet, la mateixa col·laboradora assegurava en la seva entrada de plató de 'Supervivientes' que la gent no l'estimava i, encara que Jordi González ha intentat fer-la canviar d'opinió, de res ha servit perquè Marta ja sabia a la perfecció el que li havia fallat en el seu concurs.

Tanmateix, això no ha servit perquè aquesta canviï d'opinió i s'ha reafirmat en el que ja defensava quan estava a Hondures. Després d'haver tingut temps de veure els episodis de la docu-sèrie de Rocío Carrasco, sembla que no ha canviat en la seva manera de pensar i encara es troba molt lluny de posicionar-se a favor de la filla de 'la més gran'. Marta ha revelat amb cert temor que des que va aterrar a Espanya no ha fet res més que rebre moltes trucades amenaçadores demanant-li encaridament que deixés de fer una cosa.

Es veu que la col·laboradora ha rebut desenes de trucades demanant-li que deixi de defensar Olga Moreno a la televisió, però aquesta pressió no estaria servint de res, ja que López ha assegurat que no té por a res i que seguirà donant suport a la seva amiga fins que pugui, cosa que no li ha agradat a molts dels col·laboradors que es trobaven en plató i que no han entès que després de tot se segueixi posicionant a favor de la família d'Antonio David Flores.

La defensarà, però amb algun canvi

Sembla, però, que Marta López ja no seguirà sent incondicional del discurs d'Olga Moreno i així ho ha anunciat. Si bé és cert que seguirà defensant-la com a concursant de 'Supervivientes', sembla que abandonarà la idea de donar-li suport en el seu paper com a dona d'Antonio David Flores i es limitarà només als aspectes vinculats al concurs. Marta sap que en algun moment haurà de tornar a 'Sálvame', i allà les coses han canviat molt des que ella va marxar.

Abans que la col·laboradora volés cap a Hondures, encara hi havia alguns dels seus companys que defensaven a Antonio David, però ara aquests ja no existeixen i tots els tertulians han secundat la línia editorial de la cadena, ja que alguns com a Kiko Matamoros, que van donar la cara fins al final per Flores, van haver de deixar de fer-ho en demanar-li proves i aquest no aportar-les, cosa que complicava en excés la defensa que volien fer d'ell quan l'opinió pública ja ho havia destapat, i la cadena per a la qual treballava l'havia acomiadat disciplinàriament.


Comentaris

envia el comentari