L'última notícia sobre Marta López que pot ensorrar-la del tot

La col·laboradora ha signat un nou contracte amb Telecinco

La col·laboradora de Mediaset, Marta López
Marta López ha firmat un nou contracte i cobrarà molts diners | Telecinco

Amb tot el que ha viscut en aquests últims dies Marta López no està travessant el seu millor moment. Després de la seva ruptura amb Alfonso Merlos i totes les seves infidelitats, Marta ha d'aguantar tot el que s'està parlant d'ella. En qüestió de dies la seva vida ha canviat i és que ha passat de ser col·laboradora de programes de cor a ser-ne una de les seves protagonistes tot convertint-se en el tema principal de 'Sálvame', 'Sábado Deluxe', 'Viva la vida' i 'El programa de Ana Rosa'.

Unes aparicions als platós de televisió que han comportat un important augment dels seus ingressos econòmics. Així doncs, ella mateixa ha reconegut que el 'MerlosPlace' li ha donat una fama que abans no tenia. No obstant això, Marta ha assenyalat que el que li està passant no està pagat perquè la seva família està patint molt.

La col·laboradora de Telecinco assegura que ha patit un cop molt dur amb la ruptura perquè s'ha sentit «humiliada davant de tot Espanya», cosa que no oblidarà mai. L'exconcursant de 'Gran Hermano' compta amb el suport dels seus fills i de tota la seva família, fins i tot de les seves exparelles, els pares dels seus fills, amb qui manté una molt bona relació.

El gran sou de Marta López

López ha signat un sucós contracte amb Telecinco que suposarà una gran injecció de diners per a ella durant els propers mesos, segons ha publicat la revista 'Semana'. A més, el citat mitjà confirma que la col·laboradora percebrà fins a 33.000 euros durant els mesos que venen sempre que compleixi amb l'agenda que li ha marcat la cadena.

En el contracte s'especifica que l'ex de Merlos haurà d'assistir tres dies per setmana a 'Sálvame', protagonitzar algun 'Sábado Deluxe' i mantenir les seves col·laboracions a 'Ya es mediodía'. Davant aquest contracte tan suculent, molts dels seus companys creuen que el 'MerlosPlace' podria tractar-se d'un muntatge que han organitzat els dos protagonistes per tal d'obtenir un bon benefici econòmic.


Comentaris

envia el comentari