Primer pla de Marta López amb el cabell llis i parlant amb algú

Marta López es declara en directe: «Si tingués 15 anys més, em casava amb ell»

L'ex de 'GH' ha fet aquesta declaració sobre una cara molt conegut del nostre país

Marta López es troba travessant un moment dolç professionalment. I és que actualment col·labora en diversos programes de Telecinco. Però, sentimentalment, sembla que les coses no li van tan bé.

I tot perquè no ha tornat a trobar l'amor des de la seva relació amb Efrén. No obstant això, potser aviat podria tornar a estar enamorada. Sí, perquè té un famós pretendent que no deixa de 'llençar-li els trastos': Alejandro Albalá.

Ella es deixa estimar i sembla sentir certa atracció pel jove. De fet, bona mostra d'això és que ha arribat a manifestar que si fos una mica més gran, no dubtaria a casar-se amb ell.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Les floretes d'Alejandro Albalá cap a ella que la 'fonen'

La comentarista de 'Mediaset' i l'ex d'Isa Pantoja han coincidit en l'última edició de 'Supervivientes'. Allà han forjat una gran amistat i sembla que alguna cosa més. De fet, ell ha declarat que sent fascinació per ella.

En concret, Alejandro s'ha sotmès al polígraf del 'Deluxe' per parlar sobre el seu pas per l'esmentat 'reality'. I allà és on ha revelat que sent atracció sexual per López.

De la mateixa manera, ha afirmat que la seva companya de concurs és el seu «mite eròtic des de l'adolescència». A més, ha exposat: «M'imposa que sigui més gran que jo perquè em tornaria boig. Si les de la meva edat em tornen boig, imagina't aquesta dona».

Els col·laboradors del programa han volgut saber si ja ha passat alguna cosa entre els dos. I ell ha respost: «No hi ha hagut tema». Tot i això, ha reconegut que ha pensat alguna vegada en com seria la intimitat entre ells, encara que no ha volgut explicar res al respecte.

La col·laboradora està encantada amb la situació d'Albalá

A ella, present en el polígraf, se li ha preguntat què li sembla que Albalá se senti atret per ella. La seva resposta ha estat que està encantada i ha reconegut que ha tingut somnis eròtics amb aquell.

Tot seguit, ha manifestat que a 'Supervivientes' ha forjat una gran amistat tant amb el santanderí com amb Olga Moreno. Tant és així que ha afirmat que els tres es reuniran a partir del 16 d'agost a la casa que ella té a Huelva. «Els estimo moltíssim i tinc el cor dividit amb ells dos».

«Sé que estaran en la meva vida per sempre. És una qüestió de 'feeling', de pell. A tots els estimo, però amb Olga i Alejandro és una cosa especial».

En aquest punt, ha tingut paraules d'afecte per al jove. Ha dit: «Sempre he manifestat que si ell tingués 15 anys més, em casava amb ell».

El flirteig entre tots dos ha estat més que evident així com els somriures còmplices que s'han intercanviat. I això no ha passat desapercebut per als integrants del programa. Però darrere de tot això podria haver-hi un intent de muntatge.

Kiko Jiménez ha estat el que ha donat a conèixer que podrien estar 'planejant' aquell per sortir als mitjans. Però, tots dos han negat aquesta informació. És més, el jove ha respost aquesta qüestió en el citat polígraf i la màquina ha confirmat que no tenen res organitzat.

D'aquesta manera, ha quedat clar que el 'bon rotllo' entre ells és real. Potser aviat s'animen a fer un pas més i a donar-li curs a l'atracció que senten un per l'altre. Però caldrà esperar per veure si finalment succeeix o no.

Si es produís el romanç, Alejandro sumaria una nova conquesta famosa a la seva vida. I és que les seves anteriors relacions van ser amb dues dones molt conegudes del nostre país. Ens estem referint a Isa Pantoja i a Sofía Suescun.