Marta López, molt tocada després del seu acomiadament: «No para de plorar, està enfonsada»

Es troba així després de ser acomiadada de Mediaset per la seva actitud irresponsable davant el coronavirus

L'exconcursant de 'Gran Hermano', Marta López, s'ha convertit en una de les figures de més actualitat al nostre país. El motiu? El seu acomiadament de Mediaset a causa de la seva actitud irresponsable davant del coronavirus. Actitud que ha provocat que treballadors de dos programes de Telecinco es trobin en quarantena. Ens estem referint a 'Sálvame' i 'Ya es mediodía', on ella treballava. 

Aquest acomiadament ha estat un cop dur per la col·laboradora. Tant és així que els seus amics més propers reconeixen que està desolada. 

El drama de López

Només donar-se a conèixer la notícia del seu final laboral amb Mediaset, la madrilenya va decidir no parlar al respecte. Això sí, va realitzar una publicació al seu perfil d'Instagram en la qual deia: «Jo ja he estat aquí». Unes paraules que va intentar utilitzar per deixar clar que no era la primera que es quedava sense feina i que sabia la manera de remuntar.

Tot i això, sembla que, com se sol dir, aquesta actitud ferma era de 'cara a la galeria'. I és que el diari 'La Razón' ha publicat que, en realitat, no es troba bé. El diari ha parlat amb persones del seu entorn i aquestes apunten al fet que Marta «no para de plorar i està totalment enfonsada».

Marta López està travessant un dur moment, no només per aquest acomiadament, sinó també perquè el seu millor amic, Kiko Hernández, està molt enfadat amb ella. Ell, el qual ha reconegut en diverses ocasions haver passat molta por per la pandèmia, no entén l'actitud irresponsable de la col·laboradora. És més, públicament ha arremès contra ella per sortir de festa i no fer ús de la mascareta

No obstant això, aquí no queda tot. Segons sembla, l'exconcursant de 'Gran Hermano' s'ha emportat un altre disgust. En concret, ha perdut un treball que tenia aquests dies: el càtering de la boda de Christofer i Fani. I és que l'empresa de la qual ella és gerent, Catering El Búho, anava a ser l'encarregat del banquet d'aquest enllaç, que ha estat suspès. 

Totes aquestes circumstàncies són les que estan fent patir enormement a Marta. Tot i això, segons 'La Razón', té un bon patrimoni i algun negoci més per fer front a l'aturada mediàtica que se li ha imposat. A més, compta amb el suport incondicional dels seus fills i familiars, així com dels seus amics i de la seva nova parella, Efrén Reyero.


Comentaris

envia el comentari