La col·laboradora Marta López al plató de 'Sálvame'

Marta López i Melyssa Pinto, enxampades sense roba a 'Supervivientes'

Els concursants han jugat a 'petó, veritat o atreviment'

Els concursants de 'Supervivientes' han augmentat la temperatura del programa amb el conegut joc 'petó, veritat o atreviment'. Melyssa Pinto i Marta López han acceptat el repte de banyar-se sense roba a la platja.

Fins al moment, els participants VIP del concurs de Telecinco han hagut de fer front a situacions extremes que posen a prova la seva intel·ligència i, per descomptat, l'estat físic de cadascun d'ells. A més, cal recordar les primeres setmanes de convivència, que sempre fan esclatar l'illa amb diversos enfrontaments entre els concursants.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Melyssa Pinto i Marta López gaudeixen d'un bany a la platja sense roba

Els supervivents de l'Illa del Pirata Morgan han decidit deixar de banda les discussions per protagonitzar un dels moments més divertits del concurs amb el joc 'petó, veritat o atreviment'. Els concursants s'han deixat anar com mai havíem vist i han protagonitzat escenes molt surrealistes. Des de balls suggerents fins a banys sense roba que han pujat la temperatura del programa.

La primera a deixar-se anar ha estat Melyssa Pinto que, tot i no estar adaptant-se molt bé a les condicions del programa, ha mostrat la seva faceta més atrevida i ha acceptat banyar-se nua en les aigües del Carib. L'exconcursant de 'La isla de las tentaciones' ha acceptat el repte sense pensar-s'ho, tot i que no s'ha tret el banyador fins que no ha estat dins l'aigua. 

Marta López i Gianmarco Onestini també han acceptat banyar-se sense roba, encara que ells han estat més atrevits i s'han tret la roba davant  els seus companys i les càmeres del programa. Fins i tot l'exparella d'Alfonso Merlos i col·laboradora de Mediaset, ha protagonitzat un moment molt pintoresc quan ha relliscat abans d'entrar a l'aigua. 

Els reptes del joc

A més, durant el joc hem vist l'apassionant petó que s'han donat Olga Moreno i Marta López. La dona d'Antonio David ha optat per aquesta divertida opció en comptes de confessar una veritat o atrevir-se a acceptar un dels reptes proposats pels seus companys, que no s'han tallat ni un pèl.

Aquest ha estat el cas d'Omar Sánchez, que ha imitat a Isabel Pantoja lluint la seva figura en un vestit de bany de dona, i el de Tom Brusse que ha escenificat un divertit ball de 'Moulin Rouge' i ha representat una proposta de matrimoni que va fer abans de participar a 'La isla de las tentaciones'. 

La polèmica de Melyssa Pinto i Marta López a 'Supervivientes'

Malgrat ser un moment molt divertit, els concursants de 'Supervivientes' han protagonitzat diversos enfrontaments. Aquest és el cas de Melyssa Pinto i Marta López que, a més de compartir un bany únic a les aigües del Carib, han discutit amb Tom Brusse.

La col·laboradora de Mediaset ha denunciat l'excés de protagonisme de Melyssa i ha ironitzat sobre la seva poca capacitat per rebre crítiques. És més, assegura que Melyssa es creu «intocable» i fins i tot li ha dit que «ets perfecta, ets preciosa, ho fas tot fenomenal, guanyaràs! Jo, tia! Chachi! Com moles, tot el que tu fas mola!'», ha dit Marta López amb ironia.