Marta López a Madrid a l'abril de 2020

Marta López, en xoc des de l'hospital després de l'ingrés d'una persona estimada

La tertuliana ha espantat als seus seguidors amb la imatge

Marta López ha preocupat els seus seguidors després d'haver publicat a les seves xarxes socials un missatge i una fotografia des d'un hospital. Sabem, de moment, que no era ella la persona atesa, però no se sap qui era aquest pacient.

És per això pel que han saltat totes les alarmes. I és que, la col·laboradora de 'Ya es mediodía' ha publicat una fotografia en què es veu una persona a l'hospital, però no ha dit ni qui és ni què li passa.

Això ha generat una gran incertesa entre els seus seguidors. Una de les coses que ha fet pensar que aquesta persona ha de ser algú bastant proper a la col·laboradora és la imatge.

La Marta ha publicat a les seves xarxes una fotografia en què es veu la seva mà agafada a la d'aquesta persona. Es veu clarament que es troben en un hospital i que la persona a la qual acompanya Marta està en una llitera.

A més, la col·laboradora escriu també una significativa paraula a la seva 'story', «Campió».

Storie de Marta López des d'un hospital
Marta López ha compartit una fotografia en què es veuen dues mans entrellaçades | La Notícia Digital

Tot això fa pensar que es tracta d'una persona molt propera i estimada per la Marta, encara que no sapiguem qui és. Sí que és cert que hi ha algunes possibilitats que es poden deduir.

Per exemple, aquesta persona podria tractar-se d'algun dels seus fills, o bé de la seva parella. A la fotografia no s'aprecia que la mà sigui d'una persona molt gran.

Sigui com sigui, el que sembla és que Marta López es quedarà amb aquesta persona i donar-li tot el seu suport en els moments difícils d'hospital.

De moment, ella no ha volgut fer més declaracions sobre els fets ni explicar més detalls sobre el tema. Únicament es pot esperar que aquesta persona especial per la Marta pugui recuperar-se aviat.

Marta a l'hospital i sense acudir al casament d'Anabel i Omar

I per molt dur que sigui, sembla que no ha estat aquest l'únic disgust que s'ha portat la televisiva l'últim dia. I és que, mentre ella es trobava a l'hospital, a les Canàries se celebrava la festa a la qual li agradaria haver anat.

Sí, Marta López tenia esperança d'anar com a convidada al casament d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez, però, no ho va fer. I no va ser precisament per aquest problema de salut de la persona propera. 

Cal aclarir que la parella no la va convidar a l'enllaç, segons sembla, sorprenentment per ella. Algunes informacions dels últims dies apuntaven que la col·laboradora de 'Ya es mediodía' pensava que potser seria una de les convidades. Però no va ser així.

Finalment, Belén Esteban va ser l'única col·laboradora que va acudir al casament d'Anabel, en representació de Sálvame.

Malgrat això, sembla que Marta López no estaria enfadada amb Anabel Pantoja, encara que sí que podria estar una mica decebuda amb Omar Sánchez.

I és que cal recordar que ella i Omar van tenir molt bona relació a l'edició de Superviventes en què van participar junts. Allà van crear una bonica amistat, per la qual Marta potser va pensar que podria ser convidada a la celebració.

No va ser així, i ella mateixa va voler parlar-ne dies abans de l'esdeveniment.

«No em sorprèn per Anabel, em sorprèn més per Omar... Anabel i jo som companyes, ens portem molt bé, però a Omar li tinc moltíssim afecte. Desitjo que siguin molt feliços», explicava la tertuliana.