Marta López torna a Telecinco per fer callar les males boques: «Mai he tingut...»

La col·laboradora va ser acomiadada després de les seves actituds irresponsables

Marta López al plató de 'Sálvame'
Marta López afirma que va tenir un fals positiu | Instagram

Marta López ha tornat a ‘Telecinco’. L'excol·laboradora de ‘Sálvame’ ha reaparegut aquest cap de setmana després de la seva polèmica sortida de ‘Mediaset’. Bastant més prima i dolguda amb els seus companys, l'ex gran germana s'ha assegut en el plató de ‘Sábado Deluxe’ per a parlar de la seva fulminant sortida de televisió.

El passat 20 d'agost, ‘Mediaset’ va llançar un comunicat en el qual donava a conèixer que prescindia de la col·laboradora per la seva actitud en una de les seves sortides. Marta López es va anar de concert sense prendre les mesures oportunes enfront del Covid-19, fet que va disgustar a les altes esferes d'aquest grup audiovisual.

Un fals positiu

La que fos concursant de ‘Gran Hermano’ va assegurar aquest dissabte  que en tot aquest temps l'havia passat molt mal i es va mostrar dolguda perquè els seus companys no s'havien preocupat per ella. «Ningú m'ha preguntat si he tingut Covid. Se m'ha condemnat a nivell nacional. No se m'ha acomiadat de cap treball. L'actitud que va tenir Telecinco va ser correcta per unes imatges que em van posar. Aquestes imatges són en un recinte en el qual se'm pren la temperatura i on estava amb els meus amics bevent i menjant», va explicar anit Marta López.

Després d'això, l'ex gran germana posava l'accent que havia donat un fals positiu. Per aquest motiu, Marta López havia presentat totes les proves als directius de la cadena que, davant el dubte, van decidir que ella i part dels seus companys es quedessin a casa complint la quarantena obligatòria.

A més, l'ex gran germana va desmentir que hagués sortit al carrer durant els seus dies de confinament. «No era veritat, les imatges eren d'un familiar. De ‘Sálvame’ va sortir que estava infectada», va dir notablement enfadada Marta López.

La tensió era més que evident en plató. I és que després de reaparèixer per a sorpresa de tots, Marta López va assegurar que de tot aquest mal glop havia après molt. L'ex gran germana va reconèixer que gràcies a això s'havia adonat de qui eren els seus veritables amics i qui eren sols companys.

Per a acabar, la col·laboradora va deixar clar que tot havia estat un error i que estava preparada per a tornar al treball quan els seus caps posessin data.


Comentaris

envia el comentari