La col·laboradora Marta López al plató de 'Sálvame'

Marta López trenca la seva promesa i declara la guerra a Alexia Rivas: «Covarda»

La mala relació entre les dues exparelles d'Alfonso Merlos ha esclatat abans que comenci 'Supervivientes'

Aquesta nit ha començat la nova edició de 'Supervivientes' amb moltes incògnites per resoldre. No obstant això, dues de les aspirants a guanyar el programa han protagonitzat un enfrontament abans de començar el 'reality'.

Alexia Rivas assegura que Marta López és una traïdora

A 'Ya es mediodía' hem pogut veure com Marta López ha trencat amb la seva promesa i ha carregat contra Alexia Rivas. La col·laboradora va prometre no guardar rancor i comportar-se bé amb l'examant d'Alfonso Merlos, però ha aprofitat la convivència d'abans del concurs per protagonitzar una polèmica amb Rivas.Cal recordar que Marta va descobrir davant tot Espanya que el seu xicot, l'advocat i periodista Alfonso Merlos, li estava sent infidel amb Alexia Rivas, reportera de 'Socialité'. De fet, es va descobrir per una videotrucada en què apareixia Alexia per darrere en banyador. Evidentment, Marta López no va saber com reaccionar i va decidir explicar-ho en diversos platós de televisió, donant peu així el cas 'Merlos place'. És per això que Telecinco ha aprofitat l'oportunitat per reunir a 'Supervivientes' a Marta i Alexia. 

Així doncs, Alexia Rivas ha volgut desfogar-se amb els seus companys explicant el calvari que ha viscut en els últims mesos, admetent que ha estat un malson veure com s'ha convertit en la protagonista d'una infidelitat. Aquest discurs victimista ha fet brollar Marta López, que ha volgut respondre amb unes dures declaracions. 

Marta López, molt sorpresa amb la versió d'Alexia, ha afirmat que respecta el que diu la seva companya, però que no ho comparteix, ja que considera que s'ha aprofitat de la situació i que per tant, no ho ha passat tan malament com ha volgut donar a entendre. No obstant això, Alexia considera que Marta López ha estat una traïdora perquè va mostrar una conversa en la qual parlaven sobre la polèmica. És per això que ha titlla López de ser còmplice de Javier Negre i de contribuir a enfonsar-la públicament.

La reportera no ha aconseguit l'èxit

Quan va esclatar el cas 'Merlos Place', Alexia va tenir l'oportunitat de triar el seu futur professional i va concedir dues entrevistes a 'Socialité'. És més, ella creia que rebria més ofertes i que podria ser col·laboradora d'algun programa de Telecinco, però no va aconseguir l'objectiu i va continuar la seva vida amb Merlos. No obstant això, la relació amb l'advocat va fer aigües i va aprofitar per créixer com a escriptora i 'influencer', però tampoc va aconseguir l'èxit. Tot i això, ara forma part dels concursants de la nova edició de 'Supervivientes'.

Amb tot això, Alexia i Marta podrien protagonitzar diversos conflictes i estar constantment en el punt de mira. Caldrà esperar per veure com evoluciona la història i si Merlos es pronuncia al respecte.