Marta Peñate es confessa: El que acaba de dir de Lester ara que ell espera un fill

L'exparella s'ha retrobat al plató de 'La Isla de las Tentaciones' i ha confessat que encara s'estimen

Marta i Lester de La isla de las tentaciones
Marta Peñate se sincera i afirma que encara estima a Lester | TELECINCO

Sandra Barneda, presentadora de 'La Isla de las Tentaciones', ja va avisar que aquesta nit viuríem un retrobament que podria fer esclatar una guerra. Així doncs, Marta Peñate i la seva exparella, Lester, tenien previst protagonitzar un conflicte en ple directe en el plató de 'La Isla'. De fet, Marta ha aparegut disfressada de Pinotxo per fer referència a les mentides de Lester, que va ser-li infidel amb Patricia.

No obstant això, quan Marta ha entrat al plató i s'ha trobat amb Lester, no ha pogut ser dolenta i ha confessat que no té res en contra de Lester ni de la seva nova parella, encara que ha admès que els ha criticat dins el 'reality'.Marta, coneguda pel seu fort caràcter, aquesta nit ha canviat de parer i entre llàgrimes ha confessat que encara estima al seu ex, encara que aquest estigui esperant un fill. Per la seva banda, Lester també ha dit que encara sent coses per Marta, ja que han compartit molts moments junts i que, per tant, és molt difícil que tot això desaparegui en qüestió de mesos.

Ara cal esperar per saber quina és l'opinió de Patricia, que ha estat presenciant la reconciliació des de casa seva. Aquest podria ser un cop dur per a la nova parella de Lester, que està en el segon mes d'embaràs. 

Marta va descobrir en directe la paternitat de Lester

Telecinco es resisteix a prescindir dels protagonistes de les anteriors edicions de 'La Isla de las Tentaciones' i per aquest motiu sovint apareixen personatges com Melyssa Pinto, Tom Brusse o Lester i Marta Pañate, aquests dos últims convertint-se en els grans protagonistes dels últims debats.

Recordem que en el programa de la setmana passada, Sandra Barneda va informar que una parella sorgida dins el programa estava esperant al seu primer fill. Tot i que en un principi els espectadors creien que era una mentida, en els últims minuts de l'emissió del programa es va descobrir que es tracta de Lester i de la seva parella Patricia.

Marta Peñate va quedar sorpresa amb la notícia de l'embaràs i va demanar més proves, ja que considerava que podria ser un pla per guanyar diners en la televisió. És més, fins i tot els espectadors i alguns col·laboradors del programa també van posar en dubte el rumor de l'embaràs.

No obstant això, la parella va exposar una ecografia per verificar l'embaràs. Davant d'això, col·laboradores com Terelu van rebre missatges en què es manifesta que Lester ha estat infidel a Patricia. Així doncs, mentre Patricia estava a casa descansant per l'embaràs, l'ex concursant de 'La Isla' es trobava de festa amb dues noies i oblidant les seves futures obligacions com a pare. 

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari