Imatge promocional de les 5 primeres parelles de 'La isla 2'

Una estrella de 'La isla', nova concursant sorpresa a 'La Casa Fuerte'

La jove ha entrat al programa per trencar tota la concòrdia que hi havia

Jorge Javier Vázquez va anunciar la setmana passada que les normes de 'La casa fuerte' han canviat, respecte a la primera edició i que ara cap dels nous concursants tenen la seva plaça assegurada. Aquest avís del presentador no és en va i per aquest motiu en l'última gala es va triar la parella que estaria en la pantalla i que es trencarà aquesta mateixa nit. En aquesta ocasió, la mecànica del concurs diu que solament un dels membres sortirà del concurs i que l'altre passarà a formar part d'una nova parella que es consolidarà amb l'entrada d'un nou concursant VIP.

El programa fa molt que anuncia que el nou concursant ho canviarà tot i que és algú que coneix a molts dels seus contrincants, aportant així dades exclusives i que poden fer que la convivència salti per l'aire en qüestió de segons.

Es tracta d'algú que justament acaba de sortir d'un altre 'reality', concretament de 'La isla de las tentaciones' i que compta amb el suport de molts dels espectadors, convertint-se en un gran reclam i que fins i tot, pot servir a 'La casa fuerte' per a acabar de fidelitzar a l'audiència, la mateixa que no acaba de secundar del tot al nou concurs de convivència de Telecinco.

Marta Peñate, que va entrar al costat del seu ex-xicot Lester a 'L'illa de les temptacions', ha acceptat el repte de participar en un nou 'reality' per a ajudar el format a trencar el bon rotllo que hi ha instaurat entre els residents i dividint-los més que mai. La mateixa Marta ha confirmat que entra en el programa enamorada, encara que de moment no s'atreveix a dir que es tracta d'una nova parella. L'afortunat no seria un altre que Dani, el seu temptador de l'anterior 'reality' i amb el qual sembla que la relació ha seguit fora dels platons de televisió.

Marta ocuparà el lloc de Mari Cielo Pajares

Finalment l'audiència ha decidit. La parella formada per Mari Cielo Pajares i Albert Álvarez va ser la triada per a trencar-se i ara ja hi ha un veredicte. Mari Cielo ha estat la triada per a abandonar l'experiència televisiva, deixant enrere l'oportunitat de continuar fent carrera a la televisió i guanyant uns diners, que ara mateix li fa molta falta.

Marta Peñate ha descartat tenir res amb cap noi dins de la casa, perquè, segons sembla, ha promès a la seva mare que no ho farà, una norma que per la seva manera de dir-ho sembla ser del tot convincent. Jorge Javier Vázquez ha anat més enllà i ha volgut conèixer les primeres impressions de Peñate sobre els seus companys.

El presentador ha volgut saber si Marta té alguna preferència pels seus companys i ha dit que considera que amb Albert farà molt bona parella, perquè creu que ell pot aportar la part física a les proves i ella podrà aportar la intel·ligència i la tècnica en cadascuna de les proves i estratègies que hagin de realitzar dins del programa.

No tot seran bons moments i bon rotllo. Marta ja ha anunciat que té una enemiga dins de la casa i que té tota la intenció de destapar-la explicant tot el que sap d'ella. La seva enemiga no és una altra que Samira, encara que ha confessat que durant molt de temps els va unir una relació de molta amistat i complicitat que ara es girarà per a dinamitar la intimitat i els secrets de la seva examiga. De moment, Samira desconeix que la jove ha entrat a la casa i això pot acabar de la pitjor de les maneres.