Marta Riesco somrient i posant a càmera

Marta Riesco, l'amant d'Antonio David Flores, trenca el seu silenci

'El programa de Ana Rosa' dona un cop d'atenció a Marta Riesco

Marta Riesco ha deixat de ser una reportera discreta per a convertir-se en una de les cares més buscades de la premsa del cor. L'acusen d'haver tingut una història amb Antonio David Flores, infidelitat que hauria estat el detonant d'un divorci que es presenta històric.

L'excol·laborador televisiu i Olga Moreno ja no estan junts, segons la revista 'Lecturas', així que podria començar una nova guerra plena de víctimes innocents.

 

Marta Riesco ha sembrat el caos a Telecinco, perquè considera que no ha fet res dolent i es nega a desaparèixer de la petita pantalla. Treballa a 'El programa de Ana Rosa' (de fet, és amiga íntima de Rocío Flores) i no vol renunciar a la seva carrera.

La periodista està encantada amb la situació, ja que creu que traurà profit del protagonisme que ha guanyat. Lluny de sentir-se aclaparada per l'escàndol, està convençuda que la tempesta passarà aviat i que en sortirà beneficiada.

Ana Rosa Quintana està molesta amb Marta Riesco

Marta fa molt de temps que treballa a l'espai dels matins de Telecinco i té molt bona relació amb Ana Rosa Quintana. El problema és que la presentadora vol fer un programa que s'allunyi de la premsa groga, i la figura de Riesco no ajuda en aquest sentit.

Tothom està desitjant veure la reportera per a veure si llança alguna indirecta o envia algun missatge encriptat a Antonio David. No obstant això, els directors del programa matinal han decidit que durant un temps no faci pantalla i que es refugiï al caliu de la redacció.

La periodista ha complert les ordres que li han donat, però no està disposada a desaprofitar el seu moment de glòria. Aquesta és la raó per la qual ha compartit una fotografia a Instagram en què apareix visiblement contenta.

Jano Mecha, un dels seus companys, ha posat amb ella a les instal·lacions de Telecinco, i la suposada amant d'Antonio David sembla estar encantada amb la situació. És la primera vegada que apareix després que tota aquesta polèmica hagi sortit a la llum.

Marta Riesco vol ser la nova estrella de Telecinco

La reportera fa molt de temps que treballa a la cadena i té contacte amb alguns col·laboradors i rostres poderosos. Està cansada d'estar a l'ombra, així que diuen que aprofitarà aquest moment per a saltar a la fama.

Omar Suárez, reporter de 'Sálvame', assegura que la seva companya està postulant per a participar en un concurs televisiu molt conegut. Diu que està supercontenta amb el protagonisme que ha rebut aquests últims dies i que en cap moment ha sentit vertigen amb la situació.

Ana Rosa Quintana la vol protegir, perquè sap que en el fons no està preparada per a ser el centre d'atenció de la premsa. En el moment que confirmi que està amb Antonio David Flores tothom voldrà saber més detalls al respecte, i és probable que cometi algun error.

Muntatge fotogràfic d'Antonio David Flores i unes imatges al costat de Marta Riesco en una festa

L'equip d'investigació de 'Sálvame' s'ha traslladat a Màlaga, concretament als voltants de l'habitatge d'Antonio David. Han preguntat als veïns si han vist la periodista per la zona, i la resposta ha estat clara.

Molts testimonis asseguren que Marta no només es traslladava a l'epicentre de la notícia per a treballar, sinó que també passava temps amb Antonio David. Asseguren que sortia i entrava del pàrquing de casa seva amb total normalitat, tot i que de vegades intentava amagar-se.

Els col·laboradors de Telecinco asseguren que porten més d'un any junts i que van aprofitar l'absència d'Olga Moreno per a formalitzar la història. Mentre ella concursava a 'Supervivientes 2021', la suposada parella va viure un dels moments més furtius de la relació.