Marta Riesco segueix els passos d'Alexia Rivas per arribar a la fama

Marta Riesco, digna successora del fenomen Alexia Rivas: «famosa per una infidelitat»

Marta Riesco ha saltat al panorama mediàtic així com un dia ho va fer Alexia Rivas

Des que la setmana passada es va apuntar a Marta Riesco  com la principal responsable del divorci d'Antonio David  i Olga Moreno, la col·laboradora del 'Programa de Ana Rosa' s'ha convertit en la principal protagonista de molts rumors. D'entre aquests, s'han donat a conèixer alguns detalls de la relació que el pare de Rociíto i l'amiga d'aquesta mantindrien en secret des de fa temps. 

Per més inri, sembla que Marta és molt bona amiga de Rocío Flores, filla d'Antonio David. De fet, la reportera va presumir de la festassa a què havia assistit amb motiu del 25è aniversari de la néta de la Jurado. A les xarxes socials, Riesco escrivia que «hi ha festes que queden guardades per sempre. Gràcies, @mitiko.restaurante pel millor aniversari del món mundial i a @notabenerp per fer-lo possible. Espectacular el lloc i espectacular el menjar. Felicitats petita @rotrece, t'estimem molt».

Marta Riesco, rere els passos d'Alexia Rivas i embolicada en un escàndol d'infidelitats

No hi ha dubte que, amb tot plegat, la jove ha fet el gran salt al panorama mediàtic. El seu cas recorda al d'Alexia Rivas, que també va saltar a la palestra després d'una infidelitat. En tots dos casos, si bé les conseqüències del salt a la fama se solen traduir en crítiques i assetjament per part de la premsa, també porten amb si un augment brutal de la popularitat. Aquest també va ser el cas de l'ex d'Alfonso Merlos, que es va convertir en la protagonista de la quarantena amb el mític 'Merlos Place'.

Marta López i Alexia Rivas, les dues protagonistes del 'Merlos Place', a 'Supervivientes'
Marta López i Alexia Rivas, les dues protagonistes del 'Merlos Place', a 'Supervivientes' | Mediaset

Si bé aquest cas va ser molt més excèntric que el de Riesco, Alexia no va trigar a acaparar titulars i a aparèixer als platós de televisió. Fins i tot, l'escàndol li va servir per participar a 'Supervivientes'. Així, passava de ser una simple reportera de 'socialité' a ser la protagonista de moltes de les notícies a què abans posava veu. Quan va passar l'huracà, Rivas es va centrar en la seva faceta d''influencer' i de periodista, ja que va començar a col·laborar a 'Ya es mediodía'.

Per la seva banda, Marta sembla que seguirà els mateixos passos, ja que tan sols n'ha tingut prou amb unes hores perquè es convertís en 'trending topic' a Twitter. De moment, sembla que la jove es troba bastant afectada amb la situació i encara no assimila tot el que està succeint. Sobretot, perquè afecta directament a la seva amiga Rocío. «Està enfadada. Ella treballa aquí i parlarà, tampoc m'ha volgut dir res», assenyalava al respecte Marta López,  encara que d'altres parlen d'un disgust.

L'amant d'Antonio David treu bona tallada de l'escàndol

Pel que fa a la Marta, ja va recollint els primers fruits de la polèmica, com per exemple l'augment de 10.000 seguidors a Instagram. No hi ha dubte que això ajudarà a impulsar la seva carrera i a rebre ofertes de publicitat per explotar el seu perfil d'Instagram. Però, a més, ja li haurien arribat propostes per anar a diversos 'realities', segons Alonso Caparrós

Marta Riesco somrient i posant a càmera
La reportera vol guanyar protagonisme | cedida

Al 'Programa d'Ana Rosa' han optat per moure fitxa i esprémer la bomba informativa fins i tot abans que esclatés. Van enviar la mateixa Marta Riesco a Màlaga per cobrir la notícia davant de la casa d'Antonio David.

D'altra banda, l'altra implicada en la història, Olga Moreno, es nega a donar declaracions, ja que considera que no cal ni tan sols desmentir els rumors. Així, sembla que no es creu les especulacions que involucren al seu marit. Per contra, la reportera d'Ana Rosa només es pronunciava per fer referència a la seva feina, un gest de complicitat amb els seus companys, amb què, de pas, ha demanat respecte i ha posat el focus en allò que realment li importa.