Muntatge fotogràfic de la reportera Marta Riesco i el futbolista Karim Benzema

Marta Riesco i el seu gust pèssim per als homes: el seu ex, condemnat a presó

Una de les antigues parelles de Marta Riesco està condemnat a presó després de sortir la sentència del Cas Valbuena

Dimecres al migdia, Marta Riesco va assabentar-se que una de les seves exparelles ha estat condemnat a presó. Es tracta del jugador francès del Reial Madrid, Karim Benzema. 

El futbolista de l'equip blanc i de la selecció francesa haurà de fer front un any de presó suspesa pel Cas Valbuena. Karim haurà de pagar una multa de 75.000 euros i una indemnització a Mathieu Valbuena de 80.000 més.

Marta Riesco, sense paraules després de la condemna de Karim Benzema

Marta Riesco ha quedat sorpresa per la condemna de la parella que va tenir fa set anys. Se'ls va començar a relacionar el 2014, encara que cap dels dos va confirmar la suposada història d'amor.

Muntatge fotogràfic de la reportera Marta Riesco i el futbolista Karim Benzema
Karim Benzema, condemnat culpable del Cas Valbuena | La Noticia Digital

Sembla que Marta no té bona sort amb les parelles que tria, però ben segur que pensa que no s'ha de perdre l'esperança. Fa poc, la van relacionar amb Antonio David, un home que també ha estat immers en diversos processos judicials.

Benzema recorrerà la sentència

Benzema recorrerà la sentència, però el procés judicial que va començar el 2015 per un assumpte de 'sextape' es dona gairebé per finalitzat. Un període durant el qual Benzema va ser expulsat de la selecció francesa de futbol durant diversos anys.

Amb tot, el gran golejador del Reial Madrid continua defensant la seva innocència. A més, cal assenyalar que la sentència admet que el jugador francès no estava al corrent dels fets amb els xantatgistes.

De fet, un dels seus lletrats va ser clar després de conèixer la sentència. «Ha estat condemnat sense proves i la sentència no es correspon amb la realitat dels fets».

La defensa de Benzema va assegurar que «l'hem d'apel·lar» perquè és una pena «molt severa, injusta». El jugador «no té res a retreure en aquest cas».

Karim Benzema amb l'equipació del Reial Madrid
Karim Benzema, condemnat culpable del Cas Valbuena | GTRES

Benzema «es va implicar amb insistència per intentar convèncer Mathieu Valbuena que es reunís amb el seu home de confiança», va afirmar el president del tribunal després de llegir la sentència. Així, es confirma la seva culpabilitat pel càrrec de «complicitat en temptativa de xantatge», informa la premsa francesa.

El jugador del Reial Madrid no va demostrar «bondat davant Valbuena, més aviat al contrari» i va actuar «amb una certa excitació, fins i tot un cert goig», van sentenciar els jutges.

L'«amenaça» de Benzema a Valbuena que el va portar als jutjats

«Compte, Math. Són grans, grans pinxos», el va avisar el jugador del Reial Madrid després de visitar l'habitació de Valbuena durant una concentració dels francesos. Aquest episodi va tenir lloc al centre d'entrenament de Clairefontaine, als afores de la capital francesa.

Segons va assegurar dies després Benzema, va explicar al seu company que podia presentar-li «algú de confiança». Ho feia per ajudar-lo a «gestionar» la suposada publicació d'un vídeo compromès.

Marta Riesco somrient i posant a càmera
Marta Riesco, en xoc després de sortir la sentència que condemna a presó Karim Benzema | cedida

L'objectiu de l'avís, segons el jugador del Madrid, era una manera d'ajudar el company de selecció. Valbuena va confessar que les seves paraules tenien un «to amenaçador», una versió molt allunyada de l'oferta pel davanter merengue.

El Tribunal de Versalles també ha condemnat els altres quatre acusats. S'han aplicat penes d'un any i mig de presó condicional fins als dos anys i mig de condemna de presó de compliment obligat per als altres quatre acusats. Així ho ha informat la 'France Presse'. 

EL VÍDEO DEL DIA