Primer pla de Marta Riesco.

Marta Riesco es nega a donar per perduda la seva història d'amor amb Antonio David

Marta Riesco està passant per un mal moment personal

Sembla que Marta Riesco intenta superar, a poc a poc, el difícil moment personal amb què s'ha topat.

Després de sortir a la llum la seva relació amb Antonio David Flores, la reportera ha vist com el seu prestigi ha caigut en picat. Fins i tot, ha estat atacada pels seus propis companys.

Per això, va decidir demanar una baixa laboral per superar l'ansietat que tota aquesta situació li havia provocat. De fet, fa uns dies reprenia el dia a dia amb normalitat.

«Ja m'han donat l'alta. Han estat dies molt complicats per a mi. Ara cal posar-se forta, ho sóc i m'anirà molt bé tornar a la feina demà», confessava Marta Riesco.

Marta Riesco posant
Marta Riesco està passant unes setmanes complicades | GTRES 

A més, sembla que la jove està més que disposada a defensar el seu honor. Motiu pel qual també decidia demandar Anabel Pantoja.

Una demanda a què ara s'ha sumat Kiko Rivera per parlar del suposat trio lèsbic que la reportera protagonitzava a Cantora durant una nit de Cap d'Any.

«Sí, per descomptat que he demandat Anabel. Tinc ganes de veure-la als jutjats», confirmava fa uns dies. «Ja són moltes vegades fent mal», afegia la reportera.

«Si li dius alguna cosa, plora i se'n va de plató. Però a tu et fot tan verd com pot. Aniré pel civil i penal contra Anabel», sentenciava.

Tot i això, Marta continua negant-se a aclarir la seva situació sentimental amb Antonio David. «El temps dirà per a tots, oi?», deixava caure.

Fotomuntatge de Marta Riesco i Antonio David Flores
Kiko Hernández no creu la versió de Marta Riesco i Antonio David | CatalunyaDiari 

Encara que l'exguàrdia civil no dubtava a donar la cara per ella i qualificava de «cruel i desproporcionat» l'assetjament i l'enderrocament que havia patit la reportera només per mantenir-hi una relació.

«Han intentat ridiculitzar-la i estigmatitzar-la com a dona», sentenciava. De mica en mica, ja anem coneixent els motius que podrien haver provocat la ruptura de la parella.

Sembla que Antonio David no hauria tolerat que la reportera pregonés als quatre vents la seva relació. Sobretot, perquè intentava mantenir Olga al marge en tot moment i protegir-la.

Marta Riesco i Antonio David podrien seguir endavant amb la seva relació

Mentre que, per la seva banda, a Riesco no li hauria fet gens de gràcia que el pare de Rocío Flores mostri aquesta indecisió a l'hora de signar el divorci. Cosa que hauria acabat dinamitant la relació.

Però, malgrat els rumors, un curiós detall feia sospitar recentment que Antonio David i la reportera poguessin continuar endavant amb la seva relació.

Quan Marta Riesco presumia del seu estil, es veien unes sospitoses cames creuades amb pantalons texans i sabatilles que es reflectien en un vidre.

Antonio David Flores a 'Sálvame'.
El reflex de les cames podria pertànyer a Antonio David. | Mediaset 

Unes cames que podrien pertànyer a l'exguàrdia civil, una bona prova que haurien passat el cap de setmana junts.

Sobretot perquè es tracta d'unes sabates de Valentino que costen 600 euros i poques persones se les poden permetre. De fet, ja les havíem vist lluir el pare de Rocío Flores en alguna altra ocasió.

Molts altres companys han assenyalat que aquesta teoria podria ser certa. Mentre que, per part seva, Olga Moreno faria cas omís als consells dels seus familiars.

La guanyadora de 'Supervivientes' estaria pensant seriosament en una reconciliació, mentre que el seu entorn més proper no vol sentir a parlar del tema.

Muntatge fotogràfic d'Antonio David Flores i Olga Moreno.
Olga Moreno i Antonio David continuen sense signar el divorci. | CatalunyaDiari 

«El seu cercle pensa que no beneficia gens ni a Olga ni a la gent que està a càrrec seu, no formalitzar la separació».

«Insisteixen perquè hi hagi un divorci d'Antonio David, amb qui estan profundament decebuts i a qui volen fora de la vida d'Olga ja», asseguren els que la coneixen.

«La seva família no està conforme amb com està suportant la situació. Ningú entén ni recolza la seva actitud en aquests moments i hi ha pressió perquè es divorciï».