Primer pla de Marta Riesco

Marta Riesco, indignada després de convertir-se en objecte de burles a Telecinco

La jove ha de bregar amb les constants crítiques dels seus companys

Des que sortís a relluir la seva relació amb Antonio David, Marta Riesco no guanya per a disgustos. I és que la reportera ha passat de la tranquil·litat que li brindava l'anonimat a haver de suportar burles i crítiques constantment.

Una realitat per a la qual no estava gens preparada i que ja li ha passat factura de la pitjor forma, arribant fins i tot a demanar una baixa per estrès. Però, lluny de calmar-se, sembla que la situació ha anat a pitjor. I és que s'ha trobat amb el rebuig dels seus companys, que ja no suporten les seves sortides de to.

Marta Riesco pel carrer.
Marta Riesco podria estar consolidant la relació amb Antonio David Flores | Europa Press

De fet, molts fan broma amb els aires d'estrella que té, i és que la reportera arribaria al punt de tancar-se al bany durant hores per fer-se fotos. Una situació que exposava el programa 'Socialité' i que comença a ser força molesta per a les persones que hi treballen. Tant és així, que fins i tot li posaven una estrella a la porta del bany on es podia llegir 'camerino de Marta Riesco'.

Segons sembla, la xicota d'Antonio David Flores segueix sempre el mateix ritual cada matí abans de posar-se a treballar. «Primer posa música, després desplega tots els seus estris de maquillatge, busca la llum adequada, prova el seu millor perfil, arqueja les celles en un posat interessant al més pur estil 'influencer' i ja té la imatge perfecta». El problema és que no li importa passar el temps que calgui.

Marta Riesco continua estant a l'ull de l'huracà

Cert testimoni ha arribat a assegurar que la jove posa una paperera perquè ningú pugui entrar al bany mentre fa els vídeos. I com que els seus companys no poden passar, van decidir fer-li una broma que no li va fer gens de gràcia.

«No podem fer les nostres necessitats perquè Marta ocupa el bany moltíssim temps, bloqueja la porta amb una paperera i es fica dins a maquillar-se, a fer balls i a fer-se fotos», es lamentaven al programa de María Patiño. Així doncs, després de suportar aquesta nova onada d'acusacions, la protagonista del moment no trigava a pronunciar-se.

Imatge de Marta Riesco a Telecinco.
Marta Riesco, a l'ull de l'huracà | Telecinco

«Suposo que és perquè la gent rigui i jo passi una mica de vergonya...», assegurava. Tot i això, ha deixat clar que li és completament igual el que li diguin. I, amb el cap ben alt, Riesco «tornava a gravar-se amb el seu habitual ball davant del mirall per no perdre el costum».

La tensió amb els seus companys ha anat escalant els últims mesos. Sobretot des que la reportera suposadament decideix imposar exigències als responsables de la cadena davant la seva nova condició d''estrella'. Entre elles, tenir més hores a la càmera o que «no s'emetés ni una sola imatge que sigui abans d'operar-se el nas».

Tot i que la periodista decidia prendre's la situació a riure, no dubtava a defensar-se i deixar clar que la informació no era certa. «Em fa riure que el testimoni sigui un home quan jo entro al bany de noies», explicava. «Entono el 'mea culpa' perquè em maquillo a les 5 del matí, quan em faig un premaquillatge, i després em maquillo quan faig un directe», afegia.

Foto de la presentadora Marta Riesco
Marta Riesco és molt presumida i li encanta arreglar-se| Cedida

«És cert que vaig amb el meu necesser perquè ja no ens podem maquillar en perruqueria. El més fort és que jo he vist altres companyes rentant el 'tupper' allà, que és més fastigós», replicava molesta.

«Una cosa és dir que em maquillo i una altra intentar ridiculitzar-me, humiliar-me, vexar-me...», remarcava. Malgrat tot això, sembla que la reportera ha donat peu a una nova moda: «M'escriu gent amb els seus vídeos al bany. Estic molt orgullosa perquè he creat escola». «Aprofito per demanar a la direcció un mirall de cos sencer», prosseguia entre rialles.