Muntatge fotogràfic de la reportera Marta Riesco i el futbolista Karim Benzema

El passat de Marta Riesco: historial polèmic, Eurovisió i un certamen de 'no bellesa'

La reportera d'Ana Rosa Quintana arrossega un passat ple de polèmiques

Marta Riesco porta a l'ull de l'huracà des que el seu suposat romanç amb Antonio David sortís a la llum. Però si mirem enrere, l'ex de Rociíto no seria l'única conquesta de la polèmica reportera. Com s'ha esmentat altres vegades l'examiga de Chabelita ha estat al focus mediàtic per altres suposats 'affaires' amb gent famosa.

Un polèmic historial amorós

Un dels noms que més ha sonat des dels inicis, ha estat el futbolista Karim Benzema amb qui segons sembla Marta va tenir algun 'partit'. Va ser just quan la reportera començava la seva aventura en el periodisme esportiu cap a l'any 2014.

Un indici que podria apuntar al fet que la coneguda reportera de 'El programa de Ana Rosa' sempre ha volgut relacionar-se amb personatges públics. De fet, la seva amistat amb la filla d'Isabel Pantoja li va venir molt i molt bé per saltar a la palestra.

També se la va relacionar amb Anuar Beno, el germà petit d'Asraf just quan la filla de la 'tonadillera' i ell començaven la seva relació després de 'GH VIP'. Casualitat? Qui sap...

Foto de la presentadora
Marta Riesco | Cedida

La relació amb la família Pantoja

Però aquest no va ser l'únic cas en què Marta Riesco va ser una de les protagonistes, ja que no hem de passar per alt el famós escàndol del sofà de Cantora on tres noies es van donar amor fins que van ser enxampades per Kiko Rivera.

Per això la seva relació amb la família Pantoja es comença a deteriorar a poc a poc fins al punt que avui dia és inexistent. Així ho explicava Isa Pantoja aquest mateix dissabte al 'Deluxe': «No em parlo amb Marta Riesco. Em genera desconfiança».

El seu somni truncat

La llista de polèmiques de Marta Riesco és llarga. Tot i això, no totes tenen a veure amb la seva vida amorosa. I és que segons sembla les seves ànsies de protagonisme sempre han estat incansables.

Marta Riesco
Marta Riesco ha generat enrenou en els últims dies | Gtres

Anys enrere, la reportera també va intentar obrir-se pas en un certamen una mica curiós. La periodista es va presentar al certamen 'Miss Fea' organitzat per 'Aquí hay tomate' representant Segòvia i per sorpresa va quedar finalista.

La periodista és una «ambiciosa» perquè també va intentar presentar-se l'any 2011 a Eurovisió amb una 'girl band' que responia al nom d''Ilegal', liderada per ella mateixa.

Però lamentablement el seu somni es va veure truncat i no van aconseguir tan sols passar la fase classificatòria del primer pas, convertint-se aquest en el seu gran somni truncat.

Al currículum de Marta hi ha absolutament de tot, però hi ha alguna cosa que sembla que té pendent... La veurem pròximament en algun 'reality'? O preferirà mantenir-se al marge després de tanta polèmica?