Primer pla de Marta Riesco, reportera de El programa de Ana Rosa i suposada amant d'Antonio David Flores

Marta Riesco prepara una querella contra Telecinco per desvelar la seva identitat

La reportera d'Ana Rosa hauria decidit prendre mesures per protegir la seva imatge

Durant aquests últims dies, Marta Riesco s'ha convertit en la protagonista absoluta de la premsa del cor per ser la suposada amant d'Antonio David.

Al principi, cap programa televisiu s'atrevia a revelar el seu nom obertament, sinó que simplement es limitaven a anomenar-la M. Almenys, fins que totes les pistes han acabat assenyalant a Marta Riesco, reportera de 'El Programa de Ana Rosa'.

En concret, ha sigut María Patiño qui ha acabat trencant el gel aquest cap de setmana, atrevint-se a parlar d'ella i posant-li cara a 'Socialité'.

Foto de la presentadora
Marta Riesco, la suposada amant d'Antonio David | cedida

«Es comentava pels passadissos, ella venia a veure-li als descansos de 'Sálvame'», informava Patiño des del programa.

I és que no només s'han limitat a mostrar la seva cara, sinó a explicar-nos absolutament tot sobre el seu passat. Una investigació a fons que deixa a Riesco completament al descobert de cara als mitjans.

«El passat 27 de setembre, fa menys d'un mes, aquesta persona els hauria vist sortir d'un conegut i exclusiu restaurant de Madrid», informava un testimoni.

De fet, asseguren que Antonio David aprofitaria els viatges a Madrid per trobar-se amb el seu advocat, però també per veure la seva amant: «Ell i Marta es trobaven en un hotel».

Marta Riesco explota després de sortir a la llum el seu nom com a suposada amant d'Antonio David

Fins i tot han sortit a la llum detalls personals de la vida de la reportera. Per exemple, que ha arribat a participar en un certamen de bellesa, concretament a Miss Espanya 2006.

A més, Riesco es va fer coneguda fa anys no només pel seu treball com a reportera a la televisió, sinó també per la seva estreta relació amb Isa Pantoja o pel seu presumpte romanç amb Karim Benzema l'any 2014.

Una cosa que ella mateixa s'encarregava de desmentir: «Va dir que eren només amics». I és que a poc a poc anem coneixent a la misteriosa noia que ha provocat la suposada ruptura entre Antonio David i Olga Moreno.

Muntatge fotogràfic d'Antonio David Flores i unes imatges al costat de Marta Riesco en una festa
'Sálvame' posa nom a la nova xicota d'Antonio David: Una reportera de Telecinco | GTRES / Telecinco

Una separació que molts s'atreveixen a posar en dubte, assegurant que es tracta d'un muntatge o que fins i tot ha estat producte d'un xantatge. «Una cosa és fer periodisme i una altra molt diferent fer terrorisme», criticava Diego Arrabal a 'Viva la vida' després de totes les informacions que han anat sortint.

Segons l'opinió del paparazzi: «Antonio David i Olga no s'han separat, pot ser que això passi d'aquí a un any, però ara per ara ells segueixen junts». El que està clar, és que aquest escàndol ha portat greus conseqüències per a tots els implicats, entre els quals es troba Riesco.

Així, la reportera hauria pres la dràstica decisió de protegir la seva imatge interposant una demanda contra María Patiño i el seu programa. Just per això enviava un comunicat demanant respecte al seu dret a la intimitat i a l'honor.

Foto de el personatge sortint de comissaria
Antonio David acudia a Comissària en plena nit | GTRES

Per tant, arriba disposada a prendre mesures contra aquelles persones que s'han atrevit a difamar-la. I és que van ser Patiño i Javier Hoyos els primers a atrevir-se a revelar la seva identitat, escudant-se en el fet que molts mitjans escrits ja ho havien fet abans.

Tanmateix, això no és cert, ja que el tema porta estant en la palestra des de fa un any. Era en aquest moment quan sortien les primeres imatges d'una suposada festa en què Antonio David i la seva amant es menjaven a petons.

I ja no només això, sinó que s'han dedicat a deixar anar pistes que directament l'assenyalen a ella. Un joc molt brut per part dels programes de 'Mediaset'.

Encara que alguns com 'Viva la vida', després de rebre l'esmentat comunicat, han cessat immediatament la seva persecució implacable a Riesco. Així, han evitat anomenar-la en tot moment, centrant-se en les figures públiques d'Antonio David i Olga Moreno.

Per tant, tot un serial que promet seguir generant molt enrenou durant les pròximes setmanes. Així doncs, acabaran pronunciant-se l'exguàrdia civil i la seva actual dona, Olga Moreno?