Marta Riesco sonriendo

Marta Riesco dona la cara i respon la gran pregunta: «Estem tots impactats»

Marta ha parlat sobre una de les persones de més actualitat del moment

Fa unes setmanes que Marta Riesco és notícia per haver mantingut un suposat romanç amb Antonio David Flores. Ara to torna a ser per un altre motiu.

En concret, perquè s'ha manifestat sobre una altra de les persones de qui més s'ha parlat aquesta setmana. Es tracta d'Ana Rosa Quintana, la seva cap a 'El programa de AR', que ha fet pública la seva malaltia: pateix un càncer de mama.

No ha dubtat a fer unes declaracions sobre aquesta dolorosa situació, de manera clara i afectuosa.

Marta Riesco parla sobre la malaltia d'Ana Rosa Quintana

Com tots els companys de l'espai matinal de Telecinco, Marta està commocionada per la situació d'Ana Rosa. Així ho ha manifestat a l'equip de 'Europa Press' que l'ha entrevistat pel carrer.

En aquest sentit, ha afirmat  tots estan molt impactats per la notícia. «L'estimem un munt i l'esperem amb els braços oberts».

«Ella és una lluitadora, pot amb tot. Ens va deixar al·lucinants amb el directe en què ho va explicant tot. L'esperem».

Després ha explicat com va descobrir què li passava a Quintana: «Me'n vaig assabentar anant a la feina. Estava posant el programa en directe al mòbil i aleshores ho vaig saber. Ella ho va portar en secret i ens en vam assabentar gairebé com tots vosaltres».

Primer pla del personatge
Ana Rosa Quintana ha rebut públicament el suport i l'afecte de Marta Riesco | Mediaset

D'aquesta manera, ha tornat a reiterar el seu suport en aquests moments durs. Un suport que ja va demostrar públicament els últims dies després de compartir una fotografia a Instagram amb ella. La va acompanyar del text següent: «L'adjectiu valent se't queda curt, molt curt».

«Però és que, a més, vull explicar-vos (espero que no t'importi) la classe de persona que ets i el cor que tens. Un dia que plorava, em vas obrir les portes del teu despatx i em vas dir: 'Marta, ara et toca ser forta. És hora de posar-te el paraigua i que caigui'».

«'Quan te n'adonis, deixarà de ploure. I no oblidis que per molt gran que sigui la tempesta, sempre hi ha un forat per on podràs veure el sol'. Ara aquestes paraules tenen més sentit que mai i estic segura que molt aviat el sol tornarà a la teva vida brillant encara amb més força».

«Dona, forta i valenta, t'esperem amb els braços ben oberts. Com diu Manuel Carrasco, 'dona de les mil batalles, un passet més, que sí que es pot'. T'estimem AR».

Marta Riesco també parla del seu suposat romanç

A l'entrevista que li han fet pel carrer, Marta també ha respost certes qüestions relacionades amb el seu presumpte romanç. Això sí, ho ha fet de forma esquiva i sense entrar en cap mena de controvèrsia.

Marta Riesco i Antonio David
Marta Riesco ha estat molt cautelosa parlant del seu suposat afer amb Antonio David Flores | LA NOTÍCIA DIGITAL

Davant les preguntes que li ha fet el reporter, ha dit: «Si et contesto bé ho critiquen, però com que em caus tan bé... I t'entenc bé, que hagis de ser aquí un dissabte...».

Sobre la situació en què s'ha vist embolicada, ha exposat: «Intento no entrar-hi. La veritat és que no he de comentar res».

«Jo el que desitjo és que tothom sigui molt feliç, i jo també».

En aquest punt, s'ha volgut saber si està soltera o si està il·lusionada per alguna relació. La resposta que ha donat a les dues qüestions ha estat contundent i força esquiva: «Contenta».

EL VÍDEO DEL DIA: