Muntatge fotogràfic d'Antonio David i Rocío Flores.

Marta Riesco fa el cor fort i torna a la feina per oblidar Antonio David

Acusen Marta Riesco de mentir sobre la seva relació amb Antonio David

Marta Riesco fa setmanes que és al punt de mira, havent-se jugat fins i tot el seu lloc de treball. Sobretot a l'hora de mentir amb la informació sobre la relació amb Antonio David. Tant és així, que finalment s'acabava tornant contra ella i li ha passat factura.

La jove reconeixia no estar passant per un bon moment, de manera que s'ha allunyat de la televisió. A més, els rumors sobre la seva ruptura amb l'exguàrdia civil es fan cada cop més forts.

Muntatge de Terelu Campos amb Marta Riesco
Terelu Campos ha estat contundent amb Marta Riesco. | Catalunya Diari 

«T'hi has ficat perquè t'han deixat sola o perquè segueixes els consells d'algú que no et fa bé», opinava Terelu Campos.

La filla de Maria Teresa Campos ha volgut donar un consell valuós a la reportera ara que passa per un moment professional i personal complicat.

«Sigues valenta, parla per tu i no pels altres. Ni tan sols ho facis per l'amor de la teva vida o per la persona de qui estàs enamorada», deia. «Tens entitat com a persona i com a dona. No deixis que dirigeixin ni que manipulin la teva vida per amor», li recomanava.

Per a Terelu, Antonio David ha deixat tirada a la reportera quan més el necessitava, mentre que ella ha estat qui ha hagut de donar la cara. Això, tenint en compte les conseqüències professionals que han suposat per a ella.

Primer pla de Marta Riesco
Marta Riesco ha passat unes setmanes complicades. | GTRES 

«T'has sentit sola i desemparada. És molt fotut dir a tots els espectadors que estàs enamorada d'una persona i no ser corresposta públicament per ell. Almenys ja avui no és així», explica Campos.

«Crec que ets una gran professional. De veritat que ho penso. Ets una dona treballadora i t'agrada la teva professió».

Tot i això, la mare d'Alejandra Rubio li adverteix que «no tot s'hi val». «Ets una gran professional, però de vegades no has estat bona companya».

«Quan una treballa en equip ha de ser una bona companya amb els altres. No he trepitjat mai a ningú un tema i segur que a tu no t'agradaria que et fessin el mateix», afegia la tertuliana.

«Tot t'ha vingut gran, com m'hauria pogut passar a mi alguna vegada».

Marta Riesco torna a Telecinco després de la baixa laboral

Sens dubte, aquest és el consell més valuós que ara pot rebre la jove, que assegurava necessitar ajuda psicològica i fins i tot va ser vista acudint a un centre.

Tant és així, que va demanar la baixa, tot i que ja ha pogut reprendre el dia a dia amb total normalitat.

«Ja m'han donat l'alta. Han estat dies molt complicats per a mi. Ara cal ser forta i estic en això, m'anirà molt bé tornar a la feina demà», confessava Riesco.

D'aquesta manera, a primera hora del matí, la reportera presumia del seu retorn als passadissos de Mediaset.

Marta Riesco caminant pel carrer
Marta Riesco, fotografiada passejant per Madrid. | GTRES 

Encara que no se sap res sobre la rebuda que haurà tingut de part dels seus companys, ara que ja és més conscient de tot el que ha passat.

«Estant més bé, ha fet una anàlisi d'on s'ha ficat, amb qui i la repercussió que podia tenir. Quan un s'equivoca acaba aprenent».

Una lliçó que ha ensenyat a Riesco que no tot s'hi val per assolir la fama. El mateix Joaquín Prat, presentador de 'El Programa de Ana Rosa', se sentia decebut amb el seu comportament.

«Lamento donar la raó a alguns dels companys que parlen d'allò que es va dient pels passadissos, li recomano que deixi de parlar del tema si veritablement vol que se n'oblidi», sentenciava.

«Li dic a la Marta una cosa. És millor que ho expliquis tot. Que no ho digius pels passadissos perquè alguns no volem saber aquestes coses i no les expliquem. Però n'hi ha d'altres que sí que ho expliquen i la bola es va fent més gran».