Fotomuntatge de Marta Riesco i Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier anuncia que Marta Riesco li ha pres el lloc de presentador a 'Sálvame'

Jorge Javier Vázquez ha subestimat Marta Riesco i ja és massa tard

Jorge Javier Vázquez és un mestre del món de l'espectacle, però cada cop té menys poder a Telecinco i els seus enemics són més forts. El presentador ha decidit enfrontar-se a Antonio David Flores i a conseqüència ha aconseguit tenir massa gent a sobre.

Una de les persones que li ha plantat cara ha estat Marta Riesco, que s'ha venjat com només ella ho sap fer. Jorge Javier es va burlar del físic de la reportera fent comentaris força ofensius que han acabat amb la paciència de la periodista.

Però ella no ha perdut el nord i s'ha venjat de tots els seus enemics fent el que sap millor: treballar davant de les càmeres. Així doncs, s'ha convertit en un rostre de primer nivell dins de la cadena i molta gent pensa que el seu camí professional serà llarg.

El presentador català, Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier vol que Marta Riesco col·labori amb ell | GTRES

Jorge Javier, en veure que Marta Riesco té cada vegada més poder, va fer una broma als espectadors del programa 'Sálvame'. Durant uns minuts els va fer creure que seria presentadora i que conduiria un programa que acabaria amb ell.

Segons explicava, el programa de la periodista s'anomenaria 'Ya son las cinco', però després ha explicat que no estava parlant de debò. I és que Jorge Javier pensa que és invencible, però la veritat és que hauria de tenir molta cura perquè no està travessant un bon moment.

Primer va perdre 'Secret Story', un concurs que s'emet a Telecinco i que hauria d'haver capitanejat ell, però això no és tot. La seva amiga María Patiño s'ha apoderat de la primera hora de 'Sálvame' amb un programa que es diu 'Sálvame Lemon Tea'. Així doncs, el català s'està absentant força de 'Mediaset', però no hauria d'oblidar que cap regnat televisiu és etern.

El mateix li va passar la seva companya María Teresa Campos, que ha passat de ser una cara estrella a ser relegada a un segon pla. Encara que la mare de Terelu Campos vol tornar a televisió, els seus antics responsables han deixat d'apostar pel seu talent.

Jorge Javier Vázquez negocia amb Marta Riesco

Jorge Javier detesta Antonio David Flores i no té cap problema a assegurar que no vol tornar a treballar amb ell. Tot i això, sí que està disposat a compartir plató amb Marta Riesco, ja que considera que és una persona molt vàlida i vol que formi part del seu equip. A més, alguns mitjans asseguren que l'acostament entre la periodista i el català no l'ha semblat gens bé al seu xicot.

Marta Riesco posant
Jorge Javier vol tenir Marta Riesco del seu costat | GTRES

Riesco ha rebut burles de molts dels seus companys, però mai s'ha rendit perquè està convençuda que tot passarà. La periodista vol seguir treballant a 'El programa de Ana Rosa' com a reportera i a 'Ya son las ocho' com a col·laboradora. Els experts televisius asseguren que la seva carrera generarà molt enrenou, així que no seria estrany veure-la en més espais.

Així que, Vázquez podria no estar tan equivocat quan ha fet broma amb la possibilitat que Marta li tregui el lloc a 'Sálvame'. La jove està guanyant pes davant i darrere de les càmeres, ja que el públic entén que és una persona amable que només vol treballar. El seu únic error, segons els especialistes en cor, ha estat estar a prop d'un rostre tan polèmic com Antonio David.

Jorge Javier Vázquez revela els canvis de 'Sálvame'

Jorge Javier, fent gala de l'humor que el caracteritza, ha revelat una notícia molt important per al desenvolupament de 'Sálvame'. La seva companya i amiga María Patiño, amb Terelu Campos, tornarà a agafar les regnes de 'Sálvame Lemon Tea', ja que, recordem, l'espai havia desaparegut per donar pas a la telenovel·la 'Pasión de Gavilanes'.

El presentador ha deixat clar que no desapareixerà mai de Telecinco, malgrat que altres cares estiguin guanyant força a la cadena. De moment, no té cap intenció d'abandonar el món televisiu, almenys a curt termini, i pensa continuar lluitant. Vol entretenir l'audiència com només ell ho sap fer i la veritat és que tenint una gran destresa televisiva.