Marta Sánchez contesta a les crítiques de Jordi Évole: «Tributo a Espanya des que vaig començar a cantar»

El periodista va acusar-la de tributar fora del país després de fer-se pública la seva peculiar versió de l'himne espanyol

Marta Sánchez conversant amb Pablo Motos al plató del 'Hormiguero'
Marta Sánchez conversant amb Pablo Motos al plató del 'Hormiguero' | Antena 3

La cantant Marta Sánchez ha visitat Pablo Motos a 'El Hormiguero'. La seva visita arriba just després que la intèrpret hagi sorprès tothom amb la seva pròpia versió de l'himne d'Espanya, que va acabar en boca de tothom, encara que no totes les impressions han estat bones. 

Marta, però, no s'ha deixat desmotivar per les crítiques rebudes, i ha contestat totes i cada una de les preguntes que Motos li ha fet sobre el tema, per molt compromeses que hagin estat. Un dels que més la van criticar va ser el periodista Jordi Évole, que va lamentar que la cantant tributi fora del país. «Tributo a Espanya des que vaig començar a cantar», va ser la resposta de la cantant. 

«Tributa els seus diners fora d'Espanya»

Des del primer moment la sensació era que Marta s'havia preparat per al programa, ja que estava claríssim que el tema del seu himne havia de sortir en algun moment. Recordem que després de viralitzar-se el seu vídeo, el presentador de 'Salvados' la va atacar amb duresa a 'El Hormiguero', acusant-la de tributar fora d'Espanya. Unes paraules que van revolucionar les xarxes, ja que tothom va recordar que Sánchez té una casa a Miami, als Estats Units. 

Pablo Motos i Jordi Évole durant l'entrevista a 'El Hormiguero'
Pablo Motos i Jordi Évole durant l'entrevista a 'El Hormiguero' | El Hormiguero

 

Évole va recordar que just aquell dia, milers de pensionistes s'havien manifestat per exigir al govern de Mariano Rajoy una «pensió digna», i que ni el president del govern ni Albert Rivera van publicar cap missatge al respecte. «Per a mi aquests (els pensionistes) són patriotes i no Marta Sánchez fent la lletra d'un himne mentre tributa els seus diners fora d'Espanya», va sentenciar el periodista. 

Marta assegura que tributa a Espanya des que va començar a cantar

La resposta de la cantant ha estat encara més sonada que la crítica del presentador de La Sexta. «Jordi, les meves flors favorites són les peònies rosses per marcar-te un detall per 'metepatas'», va començar dient l'artista, que va continuar desmentint cap tributació fora del país.«Tributo a Espanya des que vaig començar a cantar», va assegurar Marta Sánchez. 

El presentador, Pablo Motos, va voler saber els drets i els beneficis que podria guanyar la cantant amb la seva lletra per a l'himne d'Espanya. «No guanyaré ni un sol dur i, si es legalitza la meva lletra, els drets els cediré a tots els espanyols», va insistir la cantant.

Marta Sánchez ha assegurat que tributa a Espanya
Marta Sánchez ha assegurat que tributa a Espanya | Antena 3

 

Amb tot, Marta va explicar que no es penedeix del seu himne, i que de fet li ha encantat que «gent tan important et feliciti», per explicar després que el mateix ministre de Cultura, Íñigo Méndez de Vigo, la va trucar per felicitar-la. 


Comentaris

envia el comentari