YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Error només començar: Mask Singer ja revela la indentitat de diversos famosos

Els seguidors del programa han aconseguit descobrir als famosos que s'amaguen darrere de les disfresses

Imatge de l'edifici d'Atresmedia
L'error en les pistes de 'Mask Singer' que revela la identitat de diversos famosos | Catalunya Diari

El tercer lliurament de 'Mask Singer', un dels programes més vistos de la televisió, ha estat molt més divertit i fluït que els dos anteriors. Amb la segona desfilada de les màscares del primer grup, el concurs ha ofert més pistes de les persones que s'amaguen darrere de les disfresses i sembla que han estat massa òbvies perquè molts seguidors ja s'han atrevit a llançar alguns noms.

Monstre, Catrina, Unicorn, Paó i Gira-sol han aparegut novament perquè tant els investigadors com el públic intentin endevinar qui són. Per això han ofert noves pistes, però aquestes han sigut tan concloents que han aconseguit revelar el gran secret de 'Mask Singer'.

Norma Duval és Unicorn

Unicorn, la màscara descoberta de la nit, també va tenir les seves apostes abans de revelar la seva identitat. A les pistes aquest personatge va revelar el seu nom de pila, 'Rupi', tot i que amb les lletres desordenades, i va ser determinant perquè els seguidors apostessin per Norma Duval. Un nom que també va ser llançat durant la primera gala de 'Mask Singer' i que va acabar per confirmar-se en l'última entrega emesa.

Les pistes que revelen les identitats de Paó, Monstre i Gira-sol

Paó va ser la primera persona a actuar i, per tant, en compartir noves pistes, però sens dubte hi va haver una que va ser determinant per descobrir qui hi ha sota la màscara: la picada d'ullet a la verge del Pilar de Saragossa.

D'aquesta manera, els seguidors del programa s'han atrevit a apostar que qui s'amaga sota aquesta disfressa és Pastora Soler. En el primer lliurament del concurs seu nom ja va ser llançat per algun fan i ara amb aquesta nova pista que fa al·lusió al seu nom real, Pilar Sánchez, han acabat per confirmar-ho.

Però Paó no és l'única disfressa que ha ofert pistes que han estat concloents per descobrir la seva veritable identitat, ja que amb la resta ha passat el mateix.

Després de la primera actuació de Monstre a 'Mask Singer', van ser molts els seguidors que es van atrevir a dir que la persona que estava disfressada a sota era Fernando Tejero. No obstant això, la gran actuació que va fer a la següent prova va deixar a més d'un confós i retractant.

Però, ara amb les noves pistes que ha ofert, han tornat a apostar per l'actor. El cordovès és un gran amant dels gossos, un gran fan d'Ana Belén i va estar nominat al Goya pel llargmetratge 'Días de fútbol'.

A diferència de les altres màscares, Gira-sol va ser descobert des del primer moment, fins i tot per la mateixa Malú que en poques ocasions s'atreveix a llançar un nom o manté la mateixa posició respecte a les veritables identitats dels concursants.

L'accent italià del cantant li ha delatat i la seva veu tan característica també. I si quedava algun dubte, després de la pista sobre els més de 50 discos publicats, va acabar de revelar-se  que qui s'amaga darrere és Al Bano.

A més, la mànager Susana Uribarri ha publicat diverses fotos en el seu compte d'Instagram que haurien revelat les veritables identitats dels concursants i entre ells es troba l'italià.

La confusió més grossa

Catrina és la disfressa que més confusió ha generat. Tan seguidors com investigadors dubten de la seva nacionalitat i encara que en un primer moment van pensar per una mexicana, la proposta més sonada de la tercera gala va ser la que van fer a les xarxes socials.

Allà van especular l'espanyola Paz Vega, al·legant que l'actriu és una fidel defensora de la dieta mediterrània que va nomenar en el primer lliurament del programa i que en diverses entrevistes ha confessat que les margarides són les seves flors preferides. Però la pista més gran la va mostrar quan va ensenyar les 3 petites catrinas en referència als seus tres fills.

Una tercera gala on el programa ha ofert pistes molt determinants per saber qui són els famosos que es troben sota les disfresses i que podria suposar una notable baixada en l'audiència de 'Mask Singer' després d'haver descobert qui són els famosos que es troben sota.


Comentaris

envia el comentari