Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

URGENT

🚨 Una dona greu en ser atropellada per un autobús al centre d'Olot

Massiel carrega contra la independència de Catalunya: «Sobirana de què?»

La cantant va atacar Pablo Iglesias i la seva posició sobre la situació catalana
Massiel mirant a la càmera quan parlava sobre Catalunya | Telecinco

 

Massiel s'ha mostrat totalment en contra de la independència de Catalunya al programa 'Mi casa es la tuya' deTelecinco. Bertín Osborne entrevistava a Pastora Soler i va decidir convidar a diferents participants d'Eurovisió entre les quals es trobava la guanyadora del festival l'any 1968.

 

Les cantants anaven recordant com havien estat les seves actuacions i quan Massiel parlava sobre la de Pastora Soler va aprofitar per treure el tema de la situació política a Catalunya: «Pastora ha estat una de les millors veus que ha anat a Eurovisió ja no només a escala europea, que ho som tots inclosa Catalunya, sinó mundial».

 

Les paraules de la cantant van fer riure a tots els presents a la taula i Massiel va aprofitar per enviar un missatge en contra de Pablo Iglesias i de la independència: «Que és això que diu Pablo Iglesias que Catalunya és sobirana? Sobirana de què?». «Sí, estem d'acord», li va contestar Bertín Osborne entre riures, intentant tornar la conversació a l'àmbit musical dient que «Pablo Iglesias ni tan sols ha anat a Eurovisió».

Contraria a la independència

Aquesta no és la primera vegada que Massiel parla sobre la independència de Catalunya en les darreres setmanes. En un acte públic a Madrid poc després del referèndum, la cantant va assegurar que Catalunya i Espanya feien molts anys que estaven junts i així havia de ser perquè es beneficiaven mútuament.

 

«Jo sé el que costa la democràcia i per això m'indigno. Hem estat cinc-cents anys junts. L'oligarquia catalana va donar un gran impuls amb els tèxtils a Espanya al segle XIX. Però si no hagués estat per la mà d'obra de la resta d'Espanya, Catalunya no seria el que és avui. Espanya és Catalunya i Catalunya és Espanya», va assegurar Massiel.