IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Massiel té degeneració macular

La cantant està perdent la vista

Massiel confesó que se está quedando ciega.
Massiel ha confessat que pateix degeneració macular | Telecinco

Nous convidats a ‘Mi casa es la vuestra’, programa presentat per Bertín Osborne a Telecinco. Aquest divendres Eurovisió ha estat el tema principal de la jornada, ja que a la casa del cantant hi ha assistit dos guanyadors del festival europeu: Massiel, l’any 1969, i el portuguès Salvador Sobral de l’edició del 2017.

Per la seva part, Massiel, que ja té 71 anys, ha fet diverses confessions mentre estava a casa de Bertín Osborne, entre elles ha admès que quan va guanyar el festival d’Eurovisió va viure un dels pitjors moments de la seva vida.

Massiel va ser castigada pel règim franquista

La famosa cançó ‘La, la, la’ va ser creada Serrat i Massiel ha confessat que realment ell era qui devia haver-la cantada al festival musical europeu. Tanmateix, segons ha explicat la cantant, van escollir-la per representar Espanya a només deu dies d’Eurovisió. La raó va ser que Serrat volia cantar la seva cançó en català, però el règim no ho va permetre.

Després de guanyar Eurovisió, Massiel ha explicat que va patir la censura del règim franquista i que realment va ser castigada, patint tot un calvari: «No vaig guanyar res. Vaig guanyar estar nou mesos prohibida, sense sortir a la televisió, perquè vaig dir que no anava al Pardo. Vaig fer unes declaracions a Triunfo dient que no era franquista i que no volia anar al Pardo, i que no havia posat aquell telegrama... I com va molestar. Coneixeu algú que guanyi Eurovisió i estigui nou mesos castigada sense anar a la televisió? Doncs aquí la tens».

Para Massiel, Eurovisión la hizo infeliz.
Massiel ha admès que Eurovisió la va fer infeliç | Telecinco

Massiel s’està quedant cega

Realment el festival d’Eurovisió«va fer-la molt infeliç», al contrari del que molts poden pensar. No obstant això, la cantant ha admès que això ja és aigua passada i que, tot i ser un moment molt dur de la seva vida, ha de mirar cap endavant. Sobretot perquè té quelcom més important en què preocupar-se: una malaltia.

Massiel ha confessat: «Tinc degeneració macular, he perdut la visió a la màcula, en aquest ull veig perifèric. Fa set anys que em puntxo, soc la bòrnia més famosa després de la princesa d’Éboli. M’estic quedant cega. És dur, no té cura. M’he sentit molt malament, no ho acceptava, ara ho he superat i demano quedar-me tal com estic». Ara per ara, la cantant ha reconegut que el tema sí que ha empitjorat i també té cataractes, però «el metge té por d’operar-me per si se’m dispara la degeneració macular i va a més».

Una cançó en català a ‘Operación Triunfo’

El concursant de Terrassa, Miki, cantarà una cançó en català a la propera gala d’‘Operación Triunfo’. La peça escollida ha estat ‘Una lluna a l’aigua’, de Txarango, i serà interpretada a partir de les 22.30 hores del pròxim dimecres 23 de novembre a TVE.

Mentrestant, però, Espanya té un altre mal de cap per Eurovisió, ja que en principi el representant de l’edició del 2019 ha de sortir del programa de talents musicals, però segons ha confessat l’ex concursant Noelia: «Ningú vol anar a Eurovisió de l’Acadèmia. Quan Famous va dir que volia anar a Eurovisió, tots els companys s’hi van aferrar».


Comentaris

envia el comentari