Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Dissabte plenament primaveral amb sol i més calor

'MasterChef Celebrity' 'esborra' les cames a Xuso Jones i les xarxes esclaten

Un error en l'edició de la imatge promocional dels concursants que no ha passat inadvertit per als usuaris
Imatge dels dotze participants de 'MasterChef Celebrity' | Twitter / @MasterChef_es

 

L'equip de 'MasterChef' torna a la càrrega amb una nova edició de 'MasterChef Celebrity' que s'estrenarà pròximament a TVE i de la qual ja s'ha donat a conèixer els noms dels concursants que formaran part de la tercera edició del 'talent -show 'culinari.

 

A través de les xarxes socials, els organitzadors han publicat una imatge dels 12 aspirants, entre els quals es troben Mario Vaquerizo, Carmen Lomana, Antonia Dell'Atte i Santiago Segura, entre d'altres. No obstant això, no ha estat la presència d'aquestes cares tan conegudes el que més ha cridat l'atenció dels seguidors del programa.

 

I és que per als internautes no ha passat inadvertit un detall que, tot i que a primera vista costa de veure, s'ha convertit en el tema més comentat de la presentació dels concursants: les cames de Xuso Jones, que semblen haver estat esborrades amb Photoshop.

 

Com no podia ser d'altra manera, les bromes sobre això no s'han fet esperar i molts usuaris han començat a preguntar-se on son les cames de l'artista, i si participaria amb o sense elles: «Xuso Jones participa sense cames» o «¿Xuso Jones anirà partit per la meitat o les cames participaran també?», han estat alguns dels comentaris.

 

 

 

 

 

 

Boris Izaguirre i Dafne Fernández també hi seran

A la llista formada per Mario Vaquerizo, Carmen Lomana, Antonia Dell'Atte, Santiago Segura i Xuso Jones també se sumen les actrius María Castro i Dafne Fernández; l'actor Iván Massagué; l'escriptor Boris Izaguirre; la capitana de l'equip espanyol de natació sincronitzada Ona Carbonell i l'extorero Óscar Higares.

Aquests 12 concursants hauran d'enfrontar-se al jurat del 'talent-show', que un cop més estarà capitanejat pels xefs Pepe Rodríguez, Jordi Cruz i Samantha Vallejo-Nágera. D'altra banda, està previst que els guanyadors Miguel Ángel Muñoz i Saül Craviotto visitin el programa.

Eva González torna a treballar després de donar a llum

D'altra banda, sembla que Eva González també formarà part de l'equip i s'encarregarà de presentar aquesta tercera edició de 'MasterChef Celebrity'. Tot i que el 4 de març passat ella i Cayetano Rivera van donar la benvinguda al seu fill, la sevillana ha anunciat a través de les xarxes socials que tornava a la feina.