ÚLTIMA HORA

🚄 Una avaria entre Sants i Plaça Catalunya provoca retards a les línies R1, R3 i R4

'Masterchef Celebrity' perd els papers: desmunta en directe 2 concursants

Els espectadors estan molestos per com es va comportar el programa

Logotip Masterchef, el programa de TVE
Crítiques dures contra 'Masterchef Celebrity' pel que va passar ahir | MasterChef

Des que va començar la cinquena edició de 'Masterchef Celebrity,' el programa no s'ha salvat de les polèmiques i les crítiques. Així, s'ha posat en dubte l'expulsió i fins i tot s'ha demanat que expulsessin a algun participant per dir paraules poc adients.

I precisament, amb el capítol que es va emetre ahir, el programa de La 1 ha tornat a ser molt criticat. Hi ha internautes que consideren que la direcció s'està passant amb la duresa de determinades proves, com la prova d'eliminació que es va fer ahir i que va acabar amb l'acomiadament de dos aspirants: Lucía Dominguín i Perico Delgado.

Una prova extrema

Molts espectadors del programa consideren que ha arribat el moment en què 'Masterchef Celebrity' posi fre o arribi a la seva fi. Ahir a la nit el programa va posar als seus concursants una prova molt complicada per a la qual no estaven preparats, donat el nivell que tenen encara dins la cuina. En concret, els perdedors de la prova d'exteriors, que es va realitzar a Tarifa, van haver d'enfrontar-se a una prova que mai s'havia fet i que és molt dura. És més, per a alguns, inclosos els membres del jurat (Pepe Rodríguez, Jordi Cruz i Samantha Vallejo Nájera), era impossible.

Laura Sánchez, la Terremoto de Alcorcón, Lucía Dominguín, Josie i Raquel Meroño van ser els participants que van haver de replicar un pastís increïble. Ens estem referint al pastís de deu pisos del famós mestre xocolater David Pallás.

En altres ocasions, per facilitar-los la tasca en reptes tan complexos, els entreguen la recepta. Tanmateix, ahir no els van donar res i simplement, tastant aquest pastís amb els ulls tapats i tenint els ingredients, es van haver d'enfrontar a aquest dur repte.

Part del públic ha criticat el programa perquè amb aquesta prova no es valorava realment als que millor cuinaven. Es va dur a terme únicament per veure la capacitat i nervis dels concursants. I el resultat va ser que l'exciclista Perico Delgado, que es va rendir des del primer moment, acabés sent expulsat. Ara bé, Perico Delgado hauria d'haver estat expulsat en programes anteriors, ja que les seves habilitats entre fogons són mínimes, per no dir nul·les. 

No obstant això, aquesta prova va servir perquè 'Masterchef Celebrity' perdés una de les seves millors cuineres de forma inesperada: Lucía Dominguín. La famosa, des del primer instant, es va sentir perduda i desbordada, fins i tot impotent. Això va fer que arrenqués a plorar, rebent el consol dels seus companys i del jurat. El consol va animar-la, però va ser impossible tirar endavant la prova. Una veritable llàstima perquè estava sent una gran concursant.

Un comiat dur 

L'expulsió d'aquests dos participants no només va deixar estupefactes a la resta dels seus companys, sinó també a l'audiència. Les xarxes socials es van inundar de missatges donant-los suport i criticant el programa per la prova tan dura que els havien fet passar. Ens estem referint a comentaris com ara aquests:

  • «A mi això del pastís m'ha semblat una sobrada de l'hòstia».
  • «Aquest any a 'Masterchef' s'estan passant una miqueta».
  • «Pobreta la meva Lucía. És que era una prova molt difícil».
  • «Et juro que no entenc la prova d'avui».

Sigui com sigui, els dos expulsats s'han mostrat feliços per l'experiència viscuda i pels amics que han fet dins del programa. Cal recordar que sempre podran tornar amb la repesca.


Comentaris

envia el comentari