Fotograma del programa Masterchef Celebrity amb Celia Villalobos en primer pla

'MasterChef Celebrity' revela una trista notícia que disgusta als seus seguidors

TVE no emetrà una nova entrega del programa la pròxima setmana

L'última emissió de 'MasterChef Celebrity' va finalitzar amb l'expulsió de Raquel Sánchez Silva, una eliminació que va provocar una gran onada de comentaris d'abatiment entre els seguidors del concurs.

No obstant això, encara que la resta de concursants sí que continuen en el talent culinari, haurem d'esperar una setmana més per a veure qui és la pròxima celebrity a penjar el davantal, perquè aquest dimarts Televisió Espanyola no emetrà el programa.

El motiu del retard

El retard es deu al fet que aquest dia té lloc un nou partit de la Selecció a la «Lliga europea de nacions», que els confrontarà contra la Ucraïna de Shevchenko, i com 'MasterChef Celebrity' té una durada de més de tres hores, la cadena ha decidit retardar l'emissió del pròxim lliurament del talent culinari a la següent setmana.
El dimecres passat ja va tenir lloc un partit de la Selecció contra Portugal però, a diferència del concurs de cuina, la programació d'aquest dia —la sèrie 'Inés del alma mía' protagonitzada per Elena Rivera i Eduardo Noriega—, sí que va poder seguir sense canvis, perquè la durada de la ficció és compatible amb la del futbol.

'MasterChef Celebrity', líder en audiències

Encara que el retard podria implicar queixes entre els seguidors del talent culinari, no suposarà cap problema per a Televisió Espanyola, perquè 'MasterChef Celebrity' és un dels programes amb major audiència de la cadena, acumulant al voltant de 3 milions d'espectadors.

L'emissió del concurs de cuina havia de finalitzar l'1 de desembre, però amb aquest imminent canvi en la programació, finalment podrem gaudir de la gran final el 8 de desembre, la qual cosa probablement suposarà un avantatge per a Televisió Espanyola perquè mantindran l'èxit una setmana més de l'esperat.

'MasterChef Celebrity' és líder en audiència en la seva franja horària. Competint amb la sèrie 'Mujer' i amb el debat del programa de 'La isla de las tentaciones', continua mantenint-se en primer lloc.


Dimarts passat va aconseguir obtenir un 21,1% d'audiència enfront del 15,8% i el 12,9% d'Antena 3 i Telecinco, respectivament.