Jordi Cruz i 'Masterchef' tornen a la pantalla en plena quarantena

El cuiner ha confirmat la notícia a través de les xarxes socials

Foto promocional vuitena temporada de 'Masterchef'
La nova temporada s'estrena el dilluns 13 d'abril | RTVE

No tot podien ser males notícies durant aquesta excepcional crisi sanitària que estem vivint. Els fogons de 'Materchef' es tornaran a encendre per portar-nos diversió, alegria i noves receptes culinàries que podrem posar en pràctica durant aquesta quarantena.

D'aquesta manera, la vuitena temporada arribarà a les nostres pantalles en plena crisi pel coronavirus. El primer capítol serà emès el dilluns 13 d'abril a La 1 segons acaba d'anunciar la mateixa RTVE, productora del format en col·laboració amb Shine Iberia. Un dels flamants membres del jurat, Jordi Cruz, també ho ha confirmat en les seves xarxes socials, dirigint-se a tots seus seguidors amb aquest afectuós missatge: «Gran notícia família! En pocs dies, obrirem les cuines de @masterchef_es».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gran notícia família! En molt pocs dies, obrirem les cuines de @masterchef_es

Una publicació compartida de Jordi Cruz Mas (@jordicruzoficial) el

Un càsting d'allò més exigent

L'increïble èxit del format culinari de la TVE ja no és un secret per a ningú. Una situació que els ha portat a batre el rècord d'inscripcions amb gairebé 30.000 candidats que han participat en el càsting. Entre els seleccionats hi ha una comandant de l'Exèrcit de l'aire que somia en ser noia Almodóvar, un músic amb experiència en diversos negocis, incloent-hi la venda de joguines eròtiques, i una portera que va cuinar per Adolfo Suárez.

Els concursants lluitaran per penjar-se el davantal de guanyador i emportar-se els 100.000 euros, la possibilitat de publicar el seu propi llibre de receptes i un Màster en cuina, Tècnica i Producte a la Facultat de Ciències Gastronòmiques Basque Culinary Center.

Nous reptes

A cada programa els concursants acostumen a viatjar per tot el territori nacional i rebre lliçons dels cuiners més destacats del nostre país. Durant aquesta vuitena temporada rebran importants lliçons de cuiners de la talla d'Ángel León, Oriol Castro, Eduard Xatruch, Toño Pérez, Dani García i Luis Valls.

A més viatjaran fins Frigiliana (Màlaga) per conèixer l'única fàbrica de mel de canya d'Europa, visitaran una gran plantació de cafè a Gran Canària i cuinaran per als actors de 'La Casa de Papel', un gran bomba que coincideix amb la recent estrena de la quarta temporada de la sèrie, que està triomfant al món sencer gràcies a la plataforma Netflix.


Comentaris

envia el comentari