YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

'Masterchef' torna aquest dimarts 26 de març amb grans novetats

L'esperat retorn del concurs gastronòmic en l'edició d'anònims, tindrà com a principal novetat l'absència de la presentadora Eva González

'Masterchef' retorna a la televisió el 26 de març
'Masterchef' retorna a la televisió el 26 de març | TVE

‘Masterchef’ torna a la televisió i estrena la seva setena edició d'anònims el dimarts 26 de març. El programa culinari li ha aportat grans èxits a TVE, que espera seguir a l’altura de les edicions anteriors ara que Eva González no n’està al capdavant, per haver-se incorporat com a presentadora al concurs d’Antena 3 ‘La Voz’.

De fet, serà la primera vegada que vegem el concurs gastronòmic sense la seva presentadora per excel·lència, que va estar ni més ni menys que set anys dirigint aquest espai. Després de la seva marxa, la seva figura no s’ha volgut substituir, quedant la conducció del concurs a la mà dels tres membres del jurat: Samanta Vallejo-Nájera, Pepe Rodríguez i Jordi Cruz.

 

Canvis en el format del concurs

A més a més, hi ha altres canvis importants en aquesta nova edició. Els tres membres del jurat lideraran tres equips diferents que formaran al principi del programa i que hauran de competir entre ells, sent els tres xefs els capitans de cada equip. Els mateixos concursants seran els qui hauran de decidir amb qui prefereixen anar i el xef escollit serà el seu mentor durant tot el concurs. D’aquesta manera, veurem una nova faceta dels xefs més famosos de la televisió, ja que hauran de treure la seva vena més competitiva i liderar ells mateixos la formació i implicació del seu equip, per aconseguir així guanyar el concurs.

 

Els membres del jurat seran més competitius entre ells
Els membres del jurat seran més competitius entre ells | TVE

 

Uns concursants peculiars

El càsting d’aquest any ha rebut rècords de participació, ja que fins a 25.000 persones es van apuntar a les proves de selecció. A part de la popularitat que suposa guanyar un concurs com aquest, a això s’hi suma el golós premi que s’endú el guanyador: 100.000 euros, l’oportunitat de publicar un llibre amb les seves receptes, i la participació en un curs de cuina a la famosa escola Basque Culinary Center de San Sebastián.

Per això, l’elenc de concursants és d’allò més variat, i pel que ha pogut transcendir, s’hi troben persones tan diferents com un empresari exciclista professional, un exfutbolista que ara és peixater, una administrativa que dissenya làpides, o una fotògrafa.

Altres novetats interessants

Seguint amb les novetats que presenta aquesta nova edició de ‘Masterchef’, s’ha pogut saber que el plató s’ha renovat, i que ara oferirà unes vistes espectaculars de la ciutat de Madrid. A més a més, es visitaran altres ciutats de la geografia espanyola com Peníscola, Jaén, Almeria o Santander.

Ja s’ha pogut saber també, alguns dels professionals més famosos de l’àmbit gastronòmic que acudiran a visitar els concursants d’aquesta edició, com són el cuiner Martin Berasategui, Daviz Muñoz o Elena Arzak; els concursants també rebran la visita d'altres personatges rellevants com és l'última guanyadora de 'MasterchefCelebrity', l'esportista Ona Carbonell.

 


Comentaris

envia el comentari