YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Kiko Matamoros s'afarta d'Alejandra Rubio i la delata en directe: «Ets tu»

El col·laborador seria coneixedor de l'autèntic motiu de l'enemistat entre Alejandra i la seva tia Carmen Borrego

El col·laborador Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame'
Kiko Matamoros s'afarta d'Alejandra Rubio i la delata en directe: «Ets tu» | Telecinco

Sense cap mena de dubte, hi ha una cosa que no se'ls pot negar a la família Campos i és que totes elles, passant per María Teresa Campos i acabant per la petita del clan, Alejandra Rubio, són unes expertes en organitzar els temps televisius, adaptant-los a tot el que passa dins de les seves cases i buscant sempre la manera de treure'n profit a través dels mitjans de comunicació. En les últimes setmanes va deslligar-se una nova trama, en aquesta ocasió protagonitzada per la filla de Terelu Campos, Alejandra, que l'enemistava directament amb la seva tia, Carmen Borrego.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Tot va començar quan Carmen va concedir una entrevista a una revista en la qual pretenia posar-se per sobre de la seva neboda, dient en poques paraules que ella era millor col·laboradora que Alejandra, però, és un fet poc meritori si tenim en compte l'edat que tenen cadascuna d'elles. Aquestes declaracions, i com eren d'esperar, van molestar en excés a la jove que no va entendre com la seva tia es posava a la seva alçada, i no dubtava a posar-la entre les cordes públicament.

El veritable motiu de l'enemistat a la família Campos

A partir d'aquest moment, sembla que Carmen hauria estat buscant a Alejandra per parlar amb ella, una tasca que se li va complicar per la falta de ganes que tenia la jove de veure's amb la seva tia. Finalment, aquesta trobada va tenir lloc en una terrassa i amb la presència de la premsa que va poder fotografiar tia i neboda, fingint una entesa mentre es prenien un refresc.

Després d'aquesta trobada, les dues van tornar-se a veure les cares aquest cap de setmana a 'Viva la vida', el programa de Telecinco en què totes elles treballen, i en què havíem de conèixer tots els detalls d'aquesta trobada. Finalment, i sempre de cara al públic, es va fer creure que la malifeta familiar quedava resolta, però la veritat és que no és així.

Kiko Matamoros va dir que el veritable motiu de l'enemistat entre Alejandra i Carmen no té res a veure amb l'entrevista, i que té un origen molt més llunyà que ha provocat tota una escena de gelosia des de fa molt de temps. El col·laborador va començar la tarda dient que una font li havia explicat que Borrego tindria gelosia d'Alejandra, tant del seu èxit en televisió com de l'afecte que li processa la seva àvia María Teresa, i que res tindria a veure amb la relació que té la matriarca amb la filla de Carmen.

Davant aquesta informació, sembla que Alejandra va negar aquesta dada, intentant invalidar les informacions que va donar el seu company Matamoros i això, va molestar tant al tertulià que va decidir 'tirar de la manta'. Així, va confessar que la seva font és la mateixa Alejandra, que l'hauria fet còmplice de tot el que passa dins de la casa de les Campos.

 

Alejandra parla fatal de Carmen Borrego

Matamoros va admetre que les dades no li van arribar directament de la col·laboradora, però sí que confirma que aquestes informacions les ha fet córrer la mateixa Alejandra a diferents persones. La filla de Terelu hauria dit a diverses persones, entre els quals es trobarien els directors de 'Viva la vida', que la seva tia li té enveja i que, fins i tot, envejaria la relació que té ella amb la seva mare.

Així doncs, veurem si Carmen torna a aparèixer en una revista per respondre a la seva neboda, amb la qual diu que ja no hi ha cap frec. Una versió que no va comprar per a res Alejandra, i que ahir mateix va descobrir-se que només era la punta de l'iceberg perquè el més important encara ha d'arribar. De moment, l'única que no s'ha posicionat ni pronunciat és Terelu que només ha dit que els temes familiars es tracten a casa.


Comentaris

envia el comentari