El passat d'un temptador de 'La isla de las tentaciones' que ho canvia tot

El seu passat televisiu fa pensar que les seves intencions són seguir sent famós

Matías Padial
El passat d'un temptador de 'La isla de las tentaciones' que ho canvia tot | Telecinco

Els 'realities' de televisió acostumen a alimentar-se d'agències que busquen els millors perfils per a presentar-se als càstings d'aquests programes de televisió. Això fa que en algunes ocasions els protagonistes ens sonin d'altres formats, perquè alguns se senten tan a gust que decideixen repetir per a continuar llaurant-se la fama que els proporciona la pantalla petita.

Això mateix ha ocorregut aquesta nit en la primera gala de 'La isla de las tentaciones'. Entre tots els temptadors, és a dir, entre els concursants que acudeixen sense parella, es trobava un noi que ha resultat familiar als internautes i solament han fet falta alguns minuts perquè el seu passat televisiu sortís a relluir. Estem parlant de Matías Padial, un jove de trenta i pocs anys però que ja coneix molt bé el món de la fama i l'èxit.

Per a conèixer els inicis televisius de Matías hem de remuntar-nos a l'any 2016 i canviar de cadena, concretament, hem d'anar a la Sexta. El nou temptador va participar en la sisena edició de 'Pequín express: La ruta de los elefantes', on va aconseguir guanyar la primera posició al costat del seu cosí Nabil. Els dos presentaven un perfil 'freak' i amb constants referències al món dels videojocs i els dibuixos animats.

Una relació molt estreta amb el seu cosí

Tot i que aquests 'realities' televisius acostumen a formar parelles que pràcticament no es coneixen entre si, en aquesta ocasió la relació és més que real i avui dia els cosins i guanyadors de 'Pequín express' segueixen més units que mai, pujant fotos i vídeos a les seves xarxes socials i declarant-se l'afecte i amor que es tenen mútuament. En aquesta ocasió, Matías participa sol i sense la companyia del seu inseparable cosí.


Comentaris

envia el comentari