Imatge de Mónica Carrillo i Matías Prats, presentant l'informatiu del cap de setmana d'Antena 3

Matías Prats se salta el guió en directe després de sortir a la llum el càncer de Mónica Carrillo

Ambós han protagonitzat un emotiu moment durant l'informatiu d'aquest diumenge a la nit

Matías Prats i Mónica Carrillo formen una de les parelles televisives més conegudes del nostre país, sent els presentadors dels informatius d'Antena 3 durant els caps de setmana. La bona relació que existeix entre ells és realment palpable i aquest diumenge a la nit ha tornat a demostrar-se amb escreix, quan el veterà presentador ha tingut unes paraules emotives cap a la seva companya, després que ella hagi donat a conèixer a través de les xarxes socials que durant els mesos d'estiu ha estat tractant-se un càncer de pell.

En la recta final de l'informatiu d'aquest diumenge a la nit, Matías Prats ha tingut un bonic gest amb la seva amiga i companya de programa. Així, no ha dubtat a saltar-se l'escaleta per a donar-li un missatge a ella: «Permetin-me que em dirigeixi a la meva companya, que ha estat un temps absent. Ha estat recuperant-se d'un carcinoma del qual està totalment restablerta».

«La baixa ha estat, com tu diries, de nassos»

Ella ha assentit i ha agraït les seves paraules, al mateix temps que ha afegit: «Ara ja sé que tinc un costat bo i un costat dolent». Una declaració aquesta, amb sentit de l'humor, fent referència al costat de la cara en el qual ha patit aquest carcinoma i en què ara té una cicatriu. Així mateix, la presentadora també ha volgut picar-li l'ullet, responent a les seves paraules amb un dels habituals acudits que Prats ha convertit en tradició. «La baixa ha estat, com tu diries, de nassos», ha reblat Carrillo.

Aquest comentari ha tret un somriure a Matías Prats que no ha dubtat a afegir: «Ens alegrem molt que estiguis entre nosaltres i ens queden molts informatius per fer. Almenys, fins que et jubilis». Els espectadors no han dubtat a fer ús de les xarxes socials per a deixar comentaris sobre aquest moment viscut i també per a donar-li ànims a ella. Així, en el compte de Twitter de Mónica Carrillo, on ha pujat el vídeo d'aquest instant amb el seu company, han rebut diversos missatges de suport.