Primer pla de Matías Prats

Matías Prats, enfonsat després del revés que no esperava de la seva exdona

Matías Prats s'ha quedat sense paraules

Matías Prats no entén com la seva exdona li ha pogut fer això. Tot i la bona relació que manté amb Maite Chacón, aquest gran presentador d'informatius no s'esperava gens el que acaba de llegir a l'última entrevista del seu fill per a la revista Semana.

En ella, aquesta jove promesa de la comunicació ha parlat, entre altres coses, de com van ser de complicats els seus inicis en el món del periodisme. I és que, aquesta coneguda cara de Telecinco pertany a una de les grans famílies del sector.

Muntatge Matías Prats i el seu fill
El fill de Matías Prats sempre ha estat molt qüestionat | GTRES

«Jo entenc que hi hagi gent que en una situació dolenta professional pugui dir: "aquest noi és aquí per ser el fill de Matías Prats". És veritat que el meu cognom m'ha ajudat, sobretot em va ajudar a l'inici de la meva carrera, però després cal donar la cara, treballar i preparar-se».

«Qui creu que estic a Telecinco, la competència del meu pare, gràcies a ell, és que no s'ha parat a pensar que el meu pare a la vida agafaria un telèfon per portar-me a la competència», ha dit a continuació.

Ara, i aprofitant la promoció de la seva primera novel·la, el fill de Matías Prat ha fet una important revelació sobre els seus plans de futur.

El fill de Matías Prats torna al niu

Matías Prats se n'ha assabentat gràcies a aquesta capçalera que el seu fill per fi ha fet el pas definitiu de comprar-se una casa. Després d'anys vivint de lloguer, el presentador de Mediaset ha decidit llençar-se a l'aventura.

«Em fa molta il·lusió. És una casa ideal per formar una família el dia de demà», ha assegurat el noi.

El fill de Matías Prat
Matías Prat es muda | GTRES

Però el que més ha sorprès el mític presentador d'Antena 3 és que la seva exdona hagi decidit cedir-li l'habitatge familiar fins que s'acabin les reformes de la seva nova llar.

«És una casa preciosa, acollidora i que també s'ha convertit en punt de reunió per a la família», ha assegurat el comunicador. Malgrat que, el que més li agrada viure amb la seva mare és «la seva habilitat a la cuina».

▶️ Este es el motivo real del divorcio entre Joaquín Prat y su ex, Yolanda Bravo

Matías Prats Jr. està molt unit a la seva mare

Per a Matías Prats junior, la seva mare és un dels pilars fonamentals de la seva vida, malgrat que ha confessat que amb qui té més afinitat és amb el seu pare. «La meva mare té més preferència per Marta, i jo tenia un vincle més fort amb el meu pare», ha assegurat el periodista.

Malgrat tot, el presentador assegura en aquesta entrevista per a Semana que hi ha una cosa que amb els anys ha aconseguit unir-los encara més. «En els darrers anys, sí que ens hem fet més indestructibles ella i jo. Ella també ha passat per moments delicats de salut».

Matías Prat Chacón
Matías Prats sempre ha estat molt unit als seus pares | GTRES

Aquesta és l'afinitat que tenen actualment que, per a Matías Prats Jr., no és només la seva mare, és també «la meva heroïna i el meu referent. Potser s'ha de ser fort i no perdre mai el sentit de l'humor i les ganes de viure».

La seva passió pel món de la cultura és una cosa que li ha unit des de sempre, per això no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de dedicar-li el seu primer llibre, El futuro que olvidaste.

«Es va emportar una sorpresa i sincerament, ens vam emocionar tots dos perquè és una dedicatòria feta des del fons del cor, amb agraïment i admiració. És normal que tothom em pregunti pel meu pare perquè és una estrella de la comunicació, però la meva mare no té absolutament res a envejar el meu pare perquè és una estrella de la vida».