URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Matías Prats pateix problemes oculars des de fa quinze anys

Els problemes van començar quan va rebre un fort cop a l'ull amb una pilota de tenis
Matías Prats té problemes oculars des de fa quinze anys   | Cedida

 

El presentador més carismàtic dels informatius de la televisió sofreix problemes oculars des de fa gairebé quinze anys, quan va rebre un fort cop a l'ull amb una pilota de tenis. Per aquesta raó, el periodista va deixar temporalment els informatius d''Antena 3', per poder-se sotmetre a una operació per un despreniment de retina

 

Així doncs, Prats va explicar que sofria una degeneració macular. Es tracta d'un trastorn ocular que destrueix lentament la visió central i aguda, cosa que dificulta la lectura i la visualització de detalls fins. Finalment aquest problema va derivar en un forat macular, un trencament del centre de la retina.

 

Després de les intervencions, Matías Prats va afirmar a la revista 'HOLA!' que havia estat «molt a prop» de retirar-se pels seus problemes de vista. «Vaig pensar que ja no tornaria a la pantalla», confessava. Tot i això, es va mostrar sempre positiu: «Els espectadors em tornaran a veure, amb ulleres o sense», deia.

 

Antecedents familiars

Els problemes de vista de Matías Prats es van iniciar fa gairebé quinze anys, després que rebés un fort cop a l'ull amb una pilota de tenis, des de llavors, ha patit problemes oculars. Tal com bromejava el mateix presentador, la seva malaltia no és res nou en la família, i és que el seu conegut pare també va patir problemes de visió després de rebre una ferida de bala a l'ull durant la guerra civil.

 

Matías Prats Cañete, Matías Prats Luque i Matías Prats Chacón | Twitter

 

El pare del presentador, Matías Prats Cañete, va ser un dels comunicadors més coneguts d'Espanya, sobretot per ser la veu del NO-DO. Després de l'accident, sempre apareixia amb ulleres de sol, per protegir-se de la llum i, fins i tot, dels focus interiors. Matías Prats Luque porta gairebé tres dècades al capdavant dels informatius d''Antena 3', i és una de les cares més estimades del grup. El seu fill, Matías Prats Chacón, és també periodista, actualment a la secció d'Esports dels Informatius de 'Telecinco'.

 

També et pot interessar...