Maxi Iglesias grava a Salou escenes de la nova sèrie de Netflix, 'Valeria'

L'actor espanyol ha substituït a l'argentí Benjamí Alfonso com a protagonista de la nova sèrie de la plataforma d'streaming

L'actor espanyol Maxi Iglesias es troba gravant la nova sèrie de Netflix a Salou
L'actor espanyol Maxi Iglesias es troba gravant la nova sèrie de Netflix a Salou. | Instagram/Maxi Iglesias

L'actor espanyol Maxi Iglesias es troba a Salou aquests dies gravant la nova sèrie de Netflix, 'Valeria'. Iglesias ha pres el relleu de l'argentí Benjamín Alfonso com a nou protagonista de l'adaptació de les novel·les romàntiques d'Elisabet Benavent. Segons diferents publicacions, Alfonso no encaixava en el paper de protagonista de la sèrie i per aquest motiu van prendre la decisió de rellevar-lo per Maxi Iglesias. 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Iglesias ha penjat una foto de la Platja Llarga de Salou al seu compte d'Instagram, acompanyada de la frase «atardecer en exteriores».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Atardeceres en Exteriores

Una publicación compartida de Maxi Iglesias (@maxi_iglesias) el

'Física o Química' i 'Velvet'

Amb el paper a 'Valèria', Iglesias suma un nou protagonista a una carrera on ja compta amb alguns èxits d'audiència destacables, com la sèrie juvenil 'Física o Química' i 'Velvet'. Netflix preveu estrenar 'Valèria' a inicis de l'any vinent i el repartiment d'aquesta nova producció espanyola compta, a banda de Maxi Iglesias, amb Diana Gómez, Silma López, Paula Malia, Teresa Riott i Ibrahim Al Shami. 


Comentaris

envia el comentari