SOU FANS DEL CATALUNYADIARI:

💃 Doncs no us perdeu el nou grup de Facebook oficial. Informació i entreteniment a Facebook. FEU CLIC AQUÍ!

Màxim Huerta renova amb TVE i competirà amb la seva amiga Ana Rosa Quintana

El presentador continuarà conduint el programa 'A partir de hoy', el matinal que s'ha començat a emetre aquest estiu a TVE
Màxim Huerta continuarà a TVE | TVE

 

Després del seu breu període com a ministre de cultura, Màxim Huerta va estar desaparegut durant uns mesos de l’esfera pública mentre es recuperava del canvi de vida personal i professional que li havia suposat el salt a la política i la posterior retirada. 

 

Al cap d’un temps prudencial i després que hagués passat tot el rebombori, aquest estiu Màxim Huerta decidia tornar a la televisió de la mà de TVE, com a presentador del programa ‘A partir de hoy’, que s’emet diàriament de 12.25 a 13.25 hores i que va iniciar-se aquest estiu.

 

'A partir de hoy' continuarà després de l'estiu

Sembla que Màxim Huerta ha fet una bona feina durant aquests mesos estivals, ja que la cadena ha decidit renovar el programa que presenta i mantenir-lo durant l'any, una notícia que era un secret però que s’ha acabat revelant sense voler per una convidada al programa a qui se li ha escapat.

 

Es tracta de l’actriu María Barranco, qui es trobava enmig d’una entrevista al plató del programa, quan de sobte se li ha escapat: «Enhorabona, que renoveu m’han dit», va deixar anar, tot i que de seguida va adonar-se'n que havia parlat més del compte, ja que les cares de circumstàncies de les col·laboradores i del presentador els delataven, així que a continuació, va preguntar: «Ai, que no es podia dir?», a la qual cosa, Màxim Huerta va saber respondre aportant un toc d’humor a l’assumpte: «No, però m’agrada que ho diguis tu».

 

Maria Barranco va revelar la renovació | TVE

 

Desvelada ja la renovació del format, el programa es va veure obligat a comunicar-ho ‘oficialment’ unes hores després a través de la seva compta de Twitter.

 

Màxim Huerta s'haurà d'enfrontar a un repte important, que serà fer-se un lloc a la franja de matins competint amb dos gegants televisius com són Ana Rosa a Telecinco amb ‘El programa de AR’ i Susanna Griso a Antena 3 amb ‘Espejo Público’; de moment, des que s'estrenés 'A partir de hoy', el format ha aconseguit un discret 'share' mitjà de 5,8%.

 

També et pot interessar...