Imatge de Tania Medina evacuada de Supervivientes

Màxima preocupació per Tania de 'Supervivientes' després del seu ingrés a l'hospital

Tania Medina veu perillar la seva continuïtat al concurs de supervivència

Tania Medina té pràcticament un peu fora de 'Supervivientes'. Així és, i és que la concursant va haver de ser evacuada de la platja després de patir importants problemes a l'estómac. Ara, l'organització medita si la seva continuïtat és el més convenient.

Els presentadors del 'reality' s'han encarregat aquest diumenge de facilitar l'últim comunicat sobre el seu estat de salut. L'equip de facultatius del programa va haver d'atendre-la després de patir febre, vòmits, calfreds i un fort ardor a l'estómac.

En aquests moments, Tania es troba sota supervisió mèdica. Mentrestant, els professionals han de valorar si realment pot allargar la seva estada a Hondures, ja que els preocupa la malaltia. De fet, la jove va estar uns quants dies ingressada sotmetent-se a una sèrie de controls.

«Estem molt pendents del seu estat, he de calmar la família, està estable», va avançar Lara Álvarez durant la connexió. Tot seguit, va confirmar que «després de diverses hores el metge va decidir evacuar-la de la platja. Hem de veure com evoluciona».

En un intent per tranquil·litzar els seus, ha assenyalat que «l'equip mèdic, durant el programa d'avui, en podrà dir alguna cosa». I és que a poc a poc el pas de les setmanes comença a fer efecte sobre els concursants.

Imatge de Tania Medina molt malaltia a Supervivientes
Tania Medina es troba amb importants problemes de salut | CatalunyaDiari

Tot i que l'organització ha volgut traslladar un missatge de calma, tampoc va voler garantir-ne la continuïtat. De fet estimen que el seu concurs a l'illa està en perill seriós, tal com van comunicar aquest diumenge a la canària.

Van connectar amb ella i li van explicar la situació en què es trobava. La parella d'Alejandro Nieto es resisteix a abandonar l'aventura, per això trencà a plorar quan li van comunicar. «Em sento una mica impotent, de ment estic fort, però de cos no tant», apuntava.

Durant la conversa que Tania Medina va mantenir amb Ion Aramendi des de l'hospital va explicar que sentia «una mica de frustració». Admetia que no li passava pel cap la idea d'haver de marxar de 'Supervivientes' per aquest contratemps.

Així mateix, va fer una petició als responsables del format perquè no diguessin res al seu xicot, també participant d'aquesta edició. Totalment abatuda apuntava que «vull pensar que estaré ben aviat».

El presentador va intentar fer-la entrar en raó durant la connexió. «Ets una dona molt forta i el teu cap diu que vols ser a l'illa, però també cal escoltar el cos», va afegir. Va voler deixar-li clar que en cap moment es posaria en risc el seu estat.

«La teva salut és el més important, de vegades, encara que un cregui que es troba bé ha de reposar. Només els metges i només ells valoraran si segueixes o no. Per descomptat, és pensant en el teu benestar i has d'acceptar-ho», li va deixar anar Ion mentre la jove no podia contenir el plor.

Tania Media sap que està davant d'una oportunitat única

Tania Medina haurà d'esperar, de moment, un temps abans de tornar a la platja amb els seus companys. «Després d'observar la teva evolució, hi ha risc de deshidratació perquè no tolera cap aliment sòlid i líquid. Així que s'ha decidit que has de seguir apartada de l'aventura fins a consolidar el resultat del tractament», va apuntar el presentador.

Confirmava que «de moment no pots tornar amb els teus companys a la platja». Per a la canària suposa una gran oportunitat per donar-se a conèixer, mentre gaudeix d'aquesta experiència tan enriquidora. I és que té la impressió que encara li queda molt per donar al format.

Imatge de Tania Medina i Alejandro Nieto a Supervivientes
La jove canària amb el seu xicot Alejandro | CatalunyaDiari

Amb aquestes paraules va aconseguir calmar-se una mica perquè no li tancaven les portes a la tornada. «Em sembla bé mentre tingui opció de tornar-hi», va afirmar més animada.

Tania confia que el tractament que li estan donant li permeti tornar de nou al concurs. «El més important és la teva salut i que estiguis tranquil·la i et recuperis. Si segueixes així segur que aviat tornaràs amb ells», va aclarir el conductor del 'reality'.

▶️ Lara Álvarez pone fin a lo que empezó en Supervivientes