IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Mayka Navarro, al gigoló estafador de Barcelona: «Em convides a un aperitiu?»

La reportera de ‘El programa de Ana Rosa’ ha entrevistat l’acusat en la seva sortida de la Ciutat de la Justícia

Mayka Navarro amb l'acusat Albert Caballé
Mayka Navarro ha aprofitat per filtrejar amb l'anomenat «estafador de l'amor» | Telecinco

La periodista de successos Mayka Navarro s’ha desplaçat fins a la Ciutat de la Justícia per entrevistar a l’anomenat «estafador de l’amor». Albert Cavallé, acusat de seduir i estafar diverses dones, ha declarat avui davant de la justícia i Mayka Navarro, en el seu reportatge d’’El programa de Ana Rosa’ l’ha entrevistat i a més se li ha insinuat.

Ana Rosa li ha preguntat a Cavallé si hi havia una condemna ferma, al que ha respost que «No» i ha explicat que degut al gran nombre de denúncies haurà de venir gaires vegades a declarar. A més, «l’estafador de l’amor» ha aprofitat per menysprear les dones que s’han sentit estafades: «A elles mai els hi pregunteu res».

Durant l’entrevista Mayka Navarro ha bromejat amb Albert Cavallé i fins i tot li ha demanat que la convides a fer un aperitiu. El més graciós de l’escena és que entre riures i bromes, dient «la bona parella que fan», Ana Rosa Quintana ha aprofitat per tirar un petit punyal i ha alarmat a la seva reportera, ja que havia deixat la seva bossa sola.

Les presentadores de 'Deforme Semanal' asseguren que Rivera i Malú es passen el dia al llit | Antena 3
 

Dues presentadores sobre Malú i Rivera: «Només fan l’amor»

Isa Calderón, de 'Deforme Semanal' ha afirmat sobre Malú i Rivera que «els dos són signes d’aigua i que quan s’ajunten, és una hecatombe. Es passen el dia fent l’amor com a bèsties, com burros, com xinxes». Calderón encara va més lluny: «Farem veure que aquestes dues persones no estan fent l’amor com si s’anessin a morir? Ells dos ara mateix estan en una habitació, i no mengen, no beuen, no dormen... L’únic que fan és respirar-se, inhalar-se, abraçar-se, mútuament». Calderón acaba la seva intervenció entre bromes «han fet l’amor fins amb els mobles».


Comentaris

envia el comentari