Mayka Navarro confessa que va ser maltractada per una antiga parella

La periodista relata a la seva columna de 'La Vanguardia' el seu l'infern: «Me n'anava a dormir pensant que seria la meva última nit»

Imatge de Mayka Navarro
Imatge de Mayka Navarro | Telecinco

La periodista Mayka Navarro, habitual col·laboradora de 'El Programa de Ana Rosa', ha fet una dura confessió en la columna que escriu a 'La Vanguardia'. La comunicadora catalana relatava com havia sigut maltractada tant físicament com psicològicament per una de les seves primeres parelles

  

Mayka ha decidit fer un pas valent i explicar en públic el calvari que va viure. Amb el pas del temps, va veure com a la seva parella «tot el que al començament li fascinava, va començar a incomodar-lo». La periodista explica com ja no li agradava que parles amb els seus companys de feina, que la va començar a renyar i a advertir-la sobre el que no feia bé. Finalment se sentia «com un ésser inexistent que evitava quasi tot per por». 

  

Navarro va arribar a témer per la seva vida

El que en un començament podien ser gestos més innocents, com que la periodista va deixar de ballar salsa perquè ell deia «que movia massa el cul», van passar a ser «càstigs» quan la periodista arribar tard a casa. Mayka va arribar a un punt en què veia en la mort l'única sortida al que era un autèntic infern. 

«Durant un temps, me n'anava a dormir pensant que seria la meva última nit», explica Navarro veient que la seva exparella era capaç d'arribar fins a les últimes conseqüències. La reportera de Telecinco escriu també: «Jo no em suïcidaria però ell es podria morir, i a mi em podia assassinar».  

Una situació que la periodista va mantenir molt temps en secret 

A la columna, Mayka explica com va conèixer el seu maltractador a «l'edat perfecta per enamorar-se». En l'època en què es van produir els fets, poca gent del seu entorn sabia res del mal tràngol pel qual estava passant i els que ho sabien li van suplicar que el deixés. Fa poc, va explicar per primer cop en un sopar entre amics companys de feina de la seva exparella «el que no vaig deixar, que ni ells ni quasi ningú, veiessin».  

La periodista ha volgut fer pública la seva història per totes les dones que com ella han sigut maltractades però que no s'atreveixen a explicar-ho: «Durant anys he escrit per cadascuna de les seves històries. Aquestes línies els hi dec a totes les que no van poder».


Comentaris

envia el comentari