Mayka Navarro s'enfronta a un turista borratxo durant 'El programa de Ana Rosa'

La col•laboradora de 'Telecinco' ha connectat amb el programa des de la platja de la Barceloneta
Mayka Navarro | Telecinco

 

Mayka Navarro ha inaugurat l'estiu anant a la platja de la  Barceloneta. Allí n'ha vist de tots colors, i és que el primer dia d'estiu la platja estava plena de gom a gom. Això sí, el que no s'esperava la reportera era haver-se d'enfrontar a un turista borratxo, que apareixia aquest matí a la platja de Barcelona en plena connexió en directe i amb una ampolla de cervesa a la mà. Tot apunta que la festa de nit s'havia allargat i que encara no havia passat per casa. 

 

La periodista de 'El programa de Ana Rosa' estava informant des de la platja de la Barceloneta sobre l'arribada de l'estiu quan un turista amb una ampolla de cervesa s'ha apropat a la càmera. Després d'intentar-lo tapar amb una tovallola d'un venedor ambulant amb qui havia parlat feia només una estona, el turista ha insistit a aparèixer en el programa.

 

Moment en què Mayka s'enfronta a un turista borratxo
Moment en què Mayka s'enfronta a un turista borratxo | Telecinco

 

«A veure, xaval, vés-te'n a dormir!»

«Mira aquest!», ha apuntat la presentadora del programa, mentre Mayka, que ja s'havia adonat de la seva presència, intentava tapar-lo amb una tovallola. La paciència de Navarro no ha tardat en esgotar-se. La reportera ha apartat del pla el jove, comentant-li: «A veure, xaval, vés-te'n a dormir!», mentre Ana Rosa Quintana comentava la jugada: «Aquest és un d'aquells que es tiren pels balcons, oi?».

 

Tot i que la connexió en directe no ha estat molt llarga, la visita de Mayka Navarro ha donat molt a parlar, i és que el moment 'turista borratxo' no ha estat l'única anècdota del matí. La reportera també ha protagonitzat un moment graciós amb un banyista. «És que hi entraré... vine, vine, vine! Vine cap a fora», cridava Mayka des de la vora del mar, mentre l'home la mirava d'una manera molt estranya.

 

També et pot interessar...

 



Comentaris

envia el comentari