Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Baixen les temperatures amb vent en alguns punts i sol arreu dimarts

Mayte Zaldívar i el seu xicot, possibles nous participants de 'Supervivientes 2018'

L'exdona de Julián Muñoz i la seva parella, Fernando Marcos, ostenten actualment un restaurant a Marbella
Mayte Zaldívar surt de la presó un 4 de gener | Bekia
 

La nova edició del 'reality' 'Supervivientes' comença a agafar forma i la llista de possibles concursants comença a omplir-se de personatges molt coneguts. Així, després de saber que Raquel Mosquera és la primera confirmada, ara és Mayte Zaldívar i la seva parella qui, segons 'Fórmula TV' podrien participar en aquesta nova edició.

 

Pel que sembla, Mayte i Fernando Marcos haurien formalitzat ja el seu contracte amb la productora Bulldog TV i seran els que, igual que en el seu dia van fer Glòria Camila i el seu xicot Kiko, participin en parella a 'Supervivientes 2018'. Cal destacar que, l'any passat i de cara a l'edició de 2017, l'exparella de Julián Muñoz va estar a punt de formar part d'aquesta llista de concursants.

De l'hostaleria a un 'reality' de supervivència

Ara que Mayte Zaldívar ha complert la seva condemna pel Cas Malaya, la seva presència a l'illa pot donar molt que parlar tenint en compte que a més de tenir un caràcter fort, té informació sobre Isabel Pantoja i Julián Muñoz que presumiblement no hauria sortit a la llum i que donaria molt joc en els debats del programa.

 

Mayte Zaldívar i la seva parella en la inauguració del restaurant | Cedida
 

Actualment, Mayte Zaldivar treballa en un bar gastronòmic a Marbella que ella mateixa ha posat en marxa amb la seva parella, Fernando Marcos, anomenat 'El Puesto 85'. Després de sortir de la presó el passat mes d'agost de 2016, Zaldívar ha refet la seva vida al costat d'un home 13 anys més jove que ella i al que defineix com «un home extraordinari».

Alberto Isla i María Lapiedra, altres possibles concursants

Segons han anat publicant diversos mitjans en els últims dies, a Mayte, Fernando i Raquel Mosquera també podrien acompanyar Alberto Isla, actual parella de Chabelita; l'exmarit de Belén Esteban, Fran Álvarez i Bárbara Rey, que recentment va desmentir que tingués intenció de viatjar a l'illa d'Hondures.

 

Cal no oblidar la possible presència de Maria Lapiedra, que tot i que el seu nom no ressona com a participant confirmat, cal recordar que en l'edició anterior va participar com «fantasma del futur», un paper que correspon a aquells concursants que estan cridats a formar part de la següent edició del 'reality'.