Mediaset fulmina a Marta López per la seva «conducta irresponsable» davant el coronavirus

El possible positiu per Covid-19 de la tertuliana ha provocat quarantenes als programes 'Sálvame' i 'Ya es mediodía'

Marta López al plató de 'Sálvame'
Marta López, fulminada per Mediaset, no tornarà al plató de 'Sálvame'. | Instagram

Marta López ja és història a Mediaset. El grup de comunicació ha decidit acomiadar la col·laboradora per la seva «conducta irresponsable en l'àmbit privat» pel que fa a les mesures de prevenció contra la Covid-19. Amb aquesta decisió, es posa punt final a la trajectòria de López als programes 'Sálvame' i 'Ya es mediodía', on va començar a participar després d'entrar per la porta gran a Telecinco, gràcies a protagonitzar el sonat 'Merlos Place'.

La irresponsabilitat continuada de la tertuliana, possible contagi per coronavirus, ha acabat afectant dos programes de la graella de Telecinco, com 'Sálvame' i 'Ya es mediodía', que han hagut de sotmetre els membres de l'equip a una severa quarantena. Segons el diari 'ABC', Marta López hauria assistit a un concert a Marbella, on no hauria fet servir la mascareta.

En el seu comunicat, Mediaset explica que des d'un primer moment ha estat aplicant un rigorós protocol per a protegir als seus empleats, convertint així les instal·lacions en un lloc segur i lliure de Covid-19. En la nota de premsa, el grup de comunicació insisteix que totes les cadenes del grup estan totalment conscienciades davant aquesta pandèmia i són conscients que són exemple per a moltes persones. Per aquest motiu, l'actitud de Marta López ha estat censurada i represa de manera contundent i immediata.

Kiko Hernández, l'encarregat de llegir el comunicat de Mediaset

La casualitat ha volgut que Kiko Hernández, amic íntim de la col·laboradora, estigués presentant aquest dijous 'Sálvame'. Per aquest motiu ha estat ell mateix qui ha llegit el text, assabentant-se en directe que la cadena ha prescindit dels serveis de la seva millor amiga.

Cal destacar que, Kiko Hernández, que va fer amistat amb Marta López fa molts anys a la casa de 'Gran Hermano', s'ha emocionat llegint el comunicat. La col·laboradora encara no s'ha pronunciat davant aquesta notícia d'última hora.


Comentaris

envia el comentari